Model TW20

Weld-in thermowell (massief bewerkt)

Contactdoos-las ontwerp

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Petrochemische industrie, on-/offshore, installatiebouw
 • Voor hoge procesbelastingen

Bijzondere eigenschappen

 • Verschillende afmetingen voor gestandaardiseerde lasdozen
 • Internationale standaard
 • Mogelijke vormen van beschermbuizen:
  - Model TW20-A: conisch
  - Model TW20-B: recht
  - Model TW20-C: getratpt
  - "Quill Tip" uitvoering (met open punt)

Omschrijving

Elke thermowell is een belangrijk onderdeel van elk temperatuurmeetpunt. Het wordt gebruikt om het proces te scheiden van de omgeving, waardoor het milieu en het bedienend personeel wordt beschermd en agressieve media, hoge drukken en debieten van de temperatuursensor zelf worden geweerd, zodat de thermometer tijdens het gebruik kan worden uitgewisseld.

Op basis van de bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden zijn er een groot aantal varianten, zoals bijvoorbeeld thermowell ontwerpen of materialen. Het type procesaansluiting en de basismethode zijn belangrijke criteria voor ontwerpdifferentatie. Er kan een basisdifferentiatie worden gemaakt tussen thermowells met schroefdraad en lasverbindingen en thermowells met flensverbindingen.

Bovendien kan men een onderscheid maken tussen gefabriceerde en massief bewerkte thermowells. Gefabriceerde thermowells zijn opgebouwd uit een buis, die aan de punt wordt afgesloten door en gelaste massieve punt. Massief bewerkte thermowells worden vervaagdigd uit barstock.

De TW20 serie van massief bewerkte inlassingsthermowells zijn geschikt voor gebruik met talrijke elektrische en mechanische thermometers van WIKA.

Door het zware ontwerp zijn deze internationale design thermowells de eerste keuze voor gebruik in de chemische en petrochemische industrie en in de installatiebouw.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.