Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Werktuigmachines
  • Hydrauliek en pneumatiek
  • Automatisering
  • Machinebouw voor speciale doeleinden

Bijzondere eigenschappen

  • Goede/slechte weergave door parametreerbare digitale weergave (rood/groen)
  • Compacte afmetingen maken een eenvoudige installatie in kleine ruimtes mogelijk
  • Geoptimaliseerd ontwerp maakt OEM-machineintegratie gemakkelijker
  • Ontworpen voor uw ruwe eisen tot 50 g schokken en -40 ... 125 °C [-40 .... +257 °F]

Omschrijving

Het model PSD4-ECO is een programmeerbare elekrtonische drukschakelaar die speciaal voor OEM-klanten is ontworpen. Met IO-Link 1.1 is het kosteneffectieve en betrouwbare model PSD-4-ECO een toekomstbestendige automatiseringsoplossing. Door de individuele fabrieksvoorconfiguratie kan de drukschakelaar ook snel een eenvoudig in de machine worden geïntegreerd zonder enige programmeerinspanning.

Snelle foutdetectie door kleurfeedback
Met de drukschakelaar model PSD-4-ECO is het zeer eenvoudig om te bepalen of het systeem binnen het gewenste drukbereik werkt. Het instrument kan zo geparametriseerd worden dat de digitale display groen oplicht wanneer de waarde binnen het gedefinieerde drukbereik ligt en rood als dit niet het geval is. Op deze manier kunnen problemen vroegtijdig worden herkend.

Geoptimaliseerd voor krappe inbouwruimtes
Met een diameter van 29 mm is het model PSD-4-ECO zeer slank. Door de plaatsing van de elektrische uitgang kan het model PSD-4-ECO zo worden geïnstalleerd dat het weinig ruimte in beslag neemt. De weergavekop kan 335° worden gedraaid en het display 180° elektronisch worden gekanteld, zodat de drukdisplay altijd op de gebruiker gericht is. 

Geoptimaliseerd voor OEM-integratie
De drukschakelaar is speciaal aangepast aan de eisen van de OEM serieproductie. Door bijvoorbeeld eenheden van 25 stuks te verpakken verminderen verpakkingsmateriaal en vergemakkelijken de verwerking. Klantspecifieke voorconfiguratie door WIKA of geautomatiseerde parametrisering via IO-Link 1.1 bespaart tijd en vereenvoudigt het integratieproces.

Ontworpen voor zware omgevingscondities
Moeilijk: De drukschakelaar model PSD-4-ECO is ontworpen voor mediumtemperaturen van -40 ... +125 °C. Bovendien is hij bestand tegen mechanische schokken tot 50 g en hoge elektrische belastingen. Dit maakt het een zeer economische en betrouwbare oplossing.

Met groen display

Met groen display

  • Met groen displayMet rood display
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.