Model A-1200

Druksensor met IO-Link

PNP of NPN schakeluitgang

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Gereedschapmachines
  • Hydrauliek en pneumatiek
  • Automatiseringstechniek
  • Machinebouw voor speciale doeleinden

Bijzondere eigenschappen

  • Industrie 4.0-ready IO-link sensor verbetert connectiviteit en diagnostiek
  • Ontworpen voor uwe eisen tot 1.000 g schok en -40 ... +125 °C [-40 .... +257 °F]
  • Geoptimaliseerd ontwerp maakt OEM-machineintegratie eenvoudiger
  • Multicolour 360° LED-statusweergave vereenvoudigt probleemoplossing en lokalisatie

Omschrijving

Het model A-1200 is een druksensor zonder display die flexibel via IO-link kan worden geprogrammeerd en op verschillende manieren kan worden gebruikt - of het nu voor drukmonitoring is of als elektronische PNP/NPN-schakelaar voor procesbesturing.

Meer veiligheid door digitale connectiviteit
Dankzij IO-Link is het model A-1200 druksensor ideaal voor gebruik in intelligente machines. Om op lange termijn nauwkeurige meetresultaten te garanderen, beschikt de druksensor over geïntegreerde diagnosefuncties die de status van het instrument bewaken. Bovendien kan het model A-1200 extern en comfortabel via het digitale signaal worden geconfigureerd en op elk moment worden aangepast.

Robuust en duurzaam, zelfs in ruwe omgevingen
De robuuste versie van het model A-1200 is speciaal ontworpen voor exterme omgevingscondities. Met een gelaste M12 x 1 connector is deze gemakkelijk bestand tegen schokbelastingen tot 1.000 g. Hij is ontworpen voor gemiddelde temperaturen tussen -40 ... +125 °C en kan daarom in bijna elke toepassing worden geïntegreerd. Stilstandtijd en de daarmee gepaard gaande onderhoudskosten en -kosten dalen aanzienlijk door het stabiele ontwerp.

Eenvoudige OEM-integratie
De integratie van de druksensor van model A-1200 in de OEM serieproductie is snel voltooid. De sensoren kunnen door WIKA worden ingesteld op basis van de door de klant gewenste parameters. Als alternatief kan een geautomatiseerde IO-link programmering de configuratietijd in de fabriek verkorten.

Snel onderhoud dankzij visuele feedback
Een 360° LED-statusdisplay geeft visuele informatie over de status van de sensor. Het groene (OK), gele (kritieke toestand) of rode (fout) signaal maakt een intuïtieve en snelle detectie en correctie van fouten mogelijk. Voor onderhoud maakt een knipperende functie via IO-link een duidelijke lokalisatie van een druksensor mogelijk. Verwarring wordt voorkomen en het onderhoud wordt versneld.

Druksensor met IO-Link met 3-kleurige statusweergave

Pressure sensor with IO-Link, PNP or NPN switching output | Model A-1200

  • Druksensor met IO-Link met 3-kleurige statusweergaveDruksensor met IO-Link in metalen uitvoeringPressure sensor with IO-Link, PNP or NPN switching output | Model A-1200
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.