Model PSD-4

Elektronische drukschakelaar met display

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Machinegereedschappen
  • Hydraulica en pneumatiek
  • Pompen en compressoren
  • Machinebouw voor speciale doeleinden

Bijzondere eigenschappen

  • Eenvoudig afleesbaar, robuust digitaal display
  • Intuïtieve en snelle instelling
  • Eenvoudige en flexibele montageconfiguraties
  • Flexibel configureerbare en schaalbare outputsignalen

Omschrijving

Toonaangevend in ontwerp en functionaliteit
Het model PSD-4 drukschakelaar vertegenwoordigt de uitgebreide verderontwikkeling van de PSD-30 drukschakelaar, zelf al vanwege zijn uitstekende functionaliteit bekroond met de “iF product design award”. Een hoge nauwkeurigheid van 0,5 %, vrij configureerbare outputsignalen (PNP/NPN, 4 ... 20 mA/0 ... 10 V), de 5:1 schaalbaarheid van de analoge output, naast zelfdiagnose, maken de PSD-4 tot een uitstekende automatiseringsoplossing.

Aangepaste installatie
De installatie van de PSD-4 kan flexibel worden aangepast op de individuele montagesituatie. Vanwege de bijna onbegrensde rotatie van het digitaal display en behuizing van meer dan 300° kan het digitaal display onafhankelijk van de elektrische verbinding worden versteld. Het digitaal display kan dus altijd worden afgestemd op de gebruiker, en de M12 x 1 in een goede positie voor de gewenste kabelgeleiding.

Hoogwaardig
Tijdens de ontwikkeling van de WIKA schakelreeks is veel waarde gehecht aan een robuust ontwerp en materiaal geschikt voor machinebouwtoepassingen. Daarom zijn de behuizing en de schroefdraadverbinding van de elektrische connector gemaakt van roestvrijtaal. Overwinding of afscheuren van de connector is daarom vrijwel onmogelijk.

IO-Link 1.1
Met het optionele outputsignaal conform de IO-Link communicatiestandaard kan de PSD-4 snel in moderne automatiseringssystemen worden geïntegreerd. IO-Link biedt eenvoudigere en snellere installatie, parametrisering en hogere functionaliteit voor de PSD-4.

Electronic pressure switch, model PSD-4
  • Electronic pressure switch, model PSD-4
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.