Industriële ketelsystemen

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Industriële stoom- of warmwater-boilersystemen
Industriële stoom- of warmwater-boilersystemen worden gebruikt in de voedingsindustrie, in ziekenhuizen, in de automobielindustrie en vele andere sectoren. Een reeks componenten werkt hand in hand: bijvoorbeeld ketels, besparingsinstallaties, oliedrukregelsystemen, waterbehandeling, terugloop temperatuurbeveiliging en andere. Het doel is het efficiënt leveren van energie in de vorm van warm water of stoom.

Als fabrikant van modules voor de industriële installaties van deze omvang weet u hoe belangrijk het is om op elke afzonderlijke component te kunnen vertrouwen, honderd procent. Als leverancier van veiligheidsrelevante meet- en schakelinstrumenten begrijpen wij deze verantwoordelijkheid. Daarom richt WIKA zich op de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de meetinstrumenten en een hoge leverbetrouwbaarheid.

De grafiek geeft, representatief voor de verschillende componenten van een ketelsysteem, de belangrijkste meetinstrumenten en schakelt een stoomketel in. Deze omvatten een kijkglasniveau-indicator, een verplicht onderdeel van een stoomketel volgens DIN EN 12953-6.

van