Model F6154

Hydraulische ringkrachtopnemer

Zware uitvoering tot 1.500 kN

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Productie van apparatuur
  • Geotechnologie en gespecialiseerde funderingstechniek
  • Bouw van kalibers en armaturen
  • Speciale machinebouw
  • Meet- en regelsystemen

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken 0 ... 25 kN tot 0 ... 1.500 kN
  • Relatieve lineariteitsfout ±1,0 .... 1,6% met analoge manometer, ±0,5% met digitale manometer of druksensor1)
  • Zuigerslag ≤ 0,8 mm
  • Werkt zonder voedingsspanning
  • 5 jaar lekdichtheidsgarantie2)


Omschrijving

Het model F6154 hydraulische ringkrachtopnemer in een zware uitvoering maakt het mogelijk om krachten te meten en weer te geven in zware procesomstandigheden. Het meetbereik varieert van 25 kN tot 1.500 kN. Toepassingen voor hydraulische krachtmeting zijn te vinden in de productie van apparatuur, in geotechnologie en gespecialiseerde funderingstechniek, in de apparaten- en speciale machinebouw en ook in meet- en regelsystemen.

De aansluiting van het displayinstrument kan naar keuze met een capillair of meetslang worden uitgevoerd.Hierdoor kan de meetwaarde gemakkelijk worden afgelezen. Bovendien biedt de meetslang de mogelijkheid van ''scheiding zonder verlies'', waardoor het mogelijk is het weergave-instrument te vervangen zonder dat de krachtmeeteenheid moet worden gedemonteerd.

De hydraulische krachtmeting maakt gebruik van een zuigerbehuizing-combinatie met verschillende afdichtingen als sensoreenheid. De krachtwerking is het product van het gebied en de druk. Voor de weergave van de druk kunnen manometers, druksensoren of drukmeetinstrumenten met contactapparaten worden gebruikt. De schaal van het displayinstrument kan in verschillende eenheden worden gedefinieerd, bijv. in N, kN, kg, t, enz.

Lekdichtheidsgarantie
De garantie op lekdichtheid van de hydraulische krachtmeeteenheid werd uitgebreid tot 5 jaar 2). Een krachtopnemer die binnen deze periode begint te lekken, wordt gratis gerepareerd.

1) Bij nominale krachten onder 500 N bedraagt de relatieve lineaire fout ±1,6 % Fnom voor alle aangesloten meetinstrumenten.
2) Het gebruik van de krachtmeeteenheid zoals bedoeld is een voorwaarde voor de verlengde garantie van 5 jaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.