Model DMS-FP

Scheidingsmembraan breukmonitoringssysteem met klemkoppelingen

Voor hygiënische toepassingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Hygiënische drukmeting voor de farmaceutische industrie en voor aseptische voedselverwerking
  • Druk-/vacuümbewaking op pijpleidingen, fermentoren, bioreactoren en vaten alsook met verwerking en transport van hoogwaardige en kritische media
  • Geschikt voor de productie van actieve farmaceutische werkstoffen (active pharmaceutical ingredients, API)
  • Voor gassen, damp, vloeibare, pasteuze, poederachtige en stollende media

Bijzondere eigenschappen

  • Dubbele scheidingsmembraansystemen om de scheiding van het proces en het drukmeetinstrument te garanderen
  • Gemakkelijk te openen klemverbinding voor een reiniging en vervanging van de afdichting
  • Geschikt voor SIP en CIP

Omschrijving

De WIKA combinaties van scheidingsmembranen, drukmeetinstrumenten en bewakingsinstrumenten zijn het meest geschikt voor de zwaarste en hygiënische meettaken. De systemen zijn bestand tegen de temperaturen van de reinigingsdampen die tijdens het SIP-proces optreden en waarborgen een hygiënische aansluiting tussen het medium en het scheidingsmembraan.

Gepatenteerde scheidingsmembraansysteem is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen in de farmaceutische en biotechnologische industrieën. Dankzij het scheidingsmembraansysteem wordt het risico van een onopgemerkte scheuring van het membraan voorkomen, omdat dit onmiddellijk op het bewakingsinstrument wordt aangegeven. Bovendien kan een elektrisch signaal naar de systeembesturing worden gezonden.

In het geval van een scheuring in het scheidingsmembraan zorgt een tweede membraan in het drukmeetinstrument ervoor dat omgeving en proces betrouwbaar worden gescheiden.

Bevestiging van het scheidingsmembraan op het meetinstrument vindt standaard plaats via een rechtstreekse bevestiging. Een vloeistof in het systeem, die uitdrukkelijk voor de specifieke toepassing is gekozen, draagt hydraulisch de druk op het drukmeetinstrument over.

Scheidingsmembranen met klemkoppeling zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in hygiënische processen en met behulp van een klem in het proces geïntegreerd. Dit zorgt voor de hygiënische procesintegratie van het membraanbewakingssysteem.

Het product WIKA model DMS-FP is beschermd onder het verleende octrooi DE 19949831 en is onderworpen aan verschillende octrooien, zoals bijvoorbeeld US 2018180505, DE 102016015447, CN 108240885.

Scheidingsmembraansysteem DMS-FP met procestransmitter IPT-20

WIKA diaphragm monitoring system

  • Scheidingsmembraansysteem DMS-FP met procestransmitter IPT-20Scheidingsmembraansysteem DMS-FP met proceszender UPT-20WIKA diaphragm monitoring system
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.