NewModel CPT6030

Analoge druktransducer

Basis versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de analoge druktransducer

 • Drukkalibratie
 • Hoge nauwkeurigheid drukbewaking
 • Drukdetectie in kritische toepassingen
 • Procesinstrumentatie

Speciale kenmerken van de analoge druktransducer

 • Metrologische nauwkeurigheid van 0,025% FS op de 4-20 mA-uitgang
 • Bereik: 0-10 in. H2O (25 mbar) tot 15.015 psi (1001 bar)
 • Brede spanningsinput van 15 tot 28 Vdc
 • Brede temperatuurcompensatie van -20 tot 75 oC
 • IP-67 classificatie voor ruwe omgevingen
 • Compacte, robuuste uitvoering
 • NAMUR NE43 klacht

Omschrijving van de Premium druktransducer

Beschrijving
De analoge drutransducer, CPT6030, is een autonoom druksensorapparaat dat zeer nauwkeurige drukmetingen levert met een echte twee-draads, 4 tot 20 mA-uitgang. Deze transducer bevat een lage hysteresis silicium sensor met elektronisch gecompenseerde druk lineariteit over het gecompenseerde temperatuurbereik. De transducer wordt gekenmerkt over het volledige druk- en gecompenseerde temperatuurbereik om 0,025% FS nauwkeurigheid te bereiken. De drukuitgang wordt geüpdatet met een snelheid van 21 metingen per seconde (47 ms).

Toepassing
De analoge druktransducer kan worden gebruikt om industriële en proces drukzenders te controleren en aan te passen als compacte kalibratie-oplossing. De metrologische nauwkeurigheid van .025% FS omvat lineariteit, hysteresis, herhaalbaarheid, drift en referentieonzekerheid over het temperatuurbereik. De CPT6030 kan ook worden gebruikt voor OEM-toepassingen zoals stroomkalibratoren, vochtigheidskalibratoren, drukregelaars, lucht- en ruimtevaartwindtunnelkalibratie, autosensortesten, hydrologie, oceanografie, en in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie. Het kan ook worden gebruikt als overdrachtsstandaard of in drukkalibratie- en testgebieden van productiefaciliteiten.

Functies
Systeemontwerpers waarderen deze zeer nauwkeurige, op afstand toegankelijke transducers die niet aan een frontpaneel zijn gekoppeld. Elke transducer kan worden geconfigureerd voor manometer-, absolute of bidirectionele druksoorten met drukbereiken tot 10" van H2O tot 15.000 psi en een herkalibratieperiode van 365 dagen. Deze twee-draads lus aangedreven druktransducer accepteert een groot spanningsbereik van 15 tot 28 Vdc, waardoor hij flexibel genoeg is om te worden gebruikt in een breed scala van toepassingen.

Ontwerp
De 316L SS constructie en de IP67 classificatie zijn een pluspunt bij het gebruik van de transducer in een corrosieve of natte omgeving. Het compacte ontwerp biedt een voordeel in de miniaturisatie van het productontwerp in vele OEM-toepassingen. De drukaansluiting en de behuizing kunnen worden aangepast aan uw toepassing. De standaardfittingen kunnen eenvoudig worden gewijzigd met behulp van de SAE J514/JIC of de Autoclave® F250C-aansluiting. De CPT6030 is een slimme drukopnemer met kalibratie- en compensatiegegevens die te allen tijde aan boord van de sensor zijn opgeslagen. Hij kan worden geconfigureerd met een digitale interface met behulp van RS-232 om de nul en het bereik in te stellen en aan te passen.

Mensor
Analoge druktransducer
 • Analoge druktransducer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.