Model CPH6300

Digitaal drukmeetinstrument

Draagbaar, 1- of 2-kanaals versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Meet- en controlelaboratoria
  • Kwaliteitswaarborging
  • Testen op lekkage


Bijzondere eigenschappen

  • Robuuste en waterdichte digitale indicator uitwisselbare druksensoren (plug & play)
  • Meetbereiken van 0 ... 25 mbar tot 0 ... 1.000 bar (0 ... 0,4 psi tot 0 ... 14.500 psi)
  • Druktype: positieve en negatieve overdruk, absolute druk en verschildruk
  • Nauwkeurigheid 0,2 %, optioneel 0,1% (incl. kalibratiecertificaat)
  • Software en complete servicekoffers (incl. pompen) verkrijgbaar


Omschrijving

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
Roestvrij stalen druksensoren met meetbereiken tot 1.000 bar (14.500 psi) zijn verkrijgbaar voor het model CPH6300 draagbaar digitaal drukmeetinstrument. Het robuuste en waterdicht ontwerp maakt de CPH6300 ideaal voor gebruik onder ongunstige omstandigheden. De digitale indicator detecteert automatisch het meetbereik van de aangesloten druksensor en garandeert een zeer nauwkeurige drukmeting.

Functionaliteit
Het CPH6300 digitale drukmeetinstrument kan worden gebruikt om zowel de overdruk als absolute druk te meten. Het meten van de verschildruk is mogelijk met de 2-kanalenuitvoering CPH6300-S2 en twee aangesloten modellen CPT6200 referentiedruksensoren. Selecteerbare drukeenheiden zijn hier bar, mbar, psi, Pa, kPa, MPa, mmHg, inHg, mH2O en een klantspecifieke eenheid.

Een geïntegreerde datalogger en diverse andere functies zoals Min., Max., Hold, Tare, nulpuntafstelling, alarm, uitschakelen, piekwaardedetectie (1.000 metingen/s) en het filteren van gemiddelde waarden zorgen ervoor dat de CPH6300 voor veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Het grote display met achtergrondverlichting en lange batterijduur rondt de functies van het CPH6300 digitale drukmeetinstrument af.

Software
Naast de GSoft datalogger-evaluatiesoftware voor de tabel- en grafische weergave van de geregistreerde gegevens is tevens WIKA-Cal kalibratiesoftware voor kalibratietaken verkrijgbaar. WIKA-Cal biedt tevens, buiten pc ondersteunde kalibratie, het beheer van de kalibratie- en instrumentgegevens in een SQL-database. Een USB-interface is verkrijgbaar voor de gegevensoverdracht.

Digital pressure measuring instrument, model CPH6300
  • Digital pressure measuring instrument, model CPH6300
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.