Model CPP30

Testpomp, pneumatisch

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Eenvoudige testdrukgeneratie ter plaatse, in het laboratorium of in de werkplaats
  • Voor het testen, afstellen en kalibreren van alle soorten drukmeetinstrumenten
  • Pneumatische drukgeneratie van -0,95 ... +35 bar (-28 inHg ... +500 psi)

Bijzondere eigenschappen

  • Ergonomische omgang
  • Precieze drukinstelling met behulp van een fijnafstellingsventiel
  • Compact formaat
  • Gering gewicht

Omschrijving

Toepassingsgebieden
Handtestpompen dienen als drukgeneratoren voor het testen, afstellen en kalibreren van mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten met comparatieve metingen. Deze druktesten kunnen worden doorgevoerd in een laboratorium of werkplaats of op locatie bij het meetpunt.

Eenvoudige bediening
Door het aansluiten van het testitem en een voldoende nauwkeurig referentiemeetinstrument op de handtestpomp gaat de druk die op de pomp wordt uitgeoefend naar beide meetinstrumenten. Door de twee bij een bepaalde druk gemeten waarden te vergelijken, kan een controle van de nauwkeurigheid en/of afstelling van het testitem worden doorgevoerd. Om de meetpunten exact hetzelfde te benaderen beschikt de handtestpomp over een fijnafstellingsventiel.

Eenvoudige omgang
Met het model CPP30 handtestpomp is, ondanks zijn zeer compacte afmetingen, een eenvoudige en nauwkeurige testdrukgeneratie tot 35 bar (500 psi) mogelijk, waarbij overgeschakeld kan worden naar vacuümgeneratie tot -950 mbar (28 inHg). De maximaal te behalen druk of het maximaal te behalen vacuüm hangt af van het aangesloten testvolume.

Voor de precieze instelling voor nauwkeurige comparatieve testen beschikt de pomp over een fijnafstellingsventiel. Het referentie-instrument is direct op de bovenkant van de pomp geschroefd, en het testitem is aangesloten met behulp van een aansluitslang met een bij de levering inbegrepen G ¼" binnenschroefdraad.

Calibration Hand Pump, Model CPP30
  • Calibration Hand Pump, Model CPP30
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.