Model CPP120-X

Pneumatisch vergelijkende testpomp

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Pneumatische levering van druk ter plaatse, in het laboratorium of in de werkplaats tot 120 bar (1.740 psi)
  •  Voor het testen, afstellen en kalibreren van alle soorten drukmeetinstrumenten

Bijzondere eigenschappen

  • Twee fijndoseerventielen voor drukinlaat en drukuitlaat of vacuüm
  •  Precies afstelbare volumeregelaar voor fijnafstelling van druk
  •  Bewezen technologie van de ballasttester CPB3500
  •  Aansluiting voor externe druk of vacuümbron
  •  Manometer voor het aangeven van de geschatte druk


Omschrijving

Toepassingsgebieden
Testpompen dienen als drukgeneratoren voor het testen, afstellen en kalibreren van mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten met comparatieve metingen. Deze eenheden kunnen worden gebruikt in een laboratorium of werkplaats of op locatie bij het meetpunt.

Eenvoudige bediening
Door het aansluiten van het testitem en een voldoende nauwkeurig referentiedrukmeetinstrument op de handtestpomp gaat dezelfde druk naar beide meetinstrumenten.
Door de twee bij een bepaalde druk gemeten waarden te vergelijken, kan een controle van de nauwkeurigheid en/of afstelling van het geteste drukmeetinstrument worden doorgevoerd.

Eenvoudige omgang

Het model CPP120-X vergelijkende testpomp is een pneumatisch vergelijkende testpomp voor de levering van druk tot 120 bar (1.740 psi). Hij is technisch gelijk aan de instrumentbasis van het model CPB3500 ballasttester.
De individuele testpunten kunnen eenvoudig worden gecontroleerd met de twee ingebouwde fijndoseerventielen voor drukinlaat en drukuitlaat.

Voor de precieze instelling voor nauwkeurige comparatieve testen beschikt de pomp over een precies afstelbare volumeregelaar. De aansluiting voor de benodigde externe druk of vacuümbron bevindt zich op het achterpaneel.
De twee testaansluitingen zijn uitgerust met G ½ losse binnenschroefdraadaansluitingen. Bijbehorende draadovergangsstukken zijn verkrijgbaar voor de kalibratie van instrumenten met verschillende aansluitdraden.

Compact instrumentontwerp
De CPP120-X valt ook vooral op door zijn compacte afmetingen, die tijdens de werking niet veranderen, omdat de spindel in het pomplichaam draait.
Met deze afmetingen, de buitengewoon robuuste ABS-kunststof behuizing en het bijbehorende lage gewicht is de CPP120-X ook vooral geschikt voor toepassingen ter plaatse.

Pneumatisch vergelijkende testpomp
  • Pneumatisch vergelijkende testpomp
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.