Model CPH62I0

Intrinsiek veilige draagbare indicator (Ex-uitvoering)

1-kanaals versie of 2-kanaals versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Kalibratiediensten verlenende bedrijven/dienstensector
 • Instrumenten- en bedieningsworkshops
 • Kwaliteitswaarborging


Bijzondere eigenschappen

  • Digitale indicator met uitwisselbare druksensoren (plug & play)
  • Meetbereiken van 0 ... 100 mbar tot 0 ... 1.000 bar (0 ... 1,5 psi tot 0 ... 14.500 psi) bij positieve en negatieve overdruk, absolute druk en drukverschil
  • Nauwkeurigheid 0,2 %, optioneel 0,1% (incl. kalibratiecertificaat)
  • Intriensiek veilige uitvoering, II 2G Ex ib IIC T4
  • Software en complete servicekoffers (incl. pompen) verkrijgbaar

Omschrijving

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
Roestvrij stalen druksensoren met meetbereiken tot 1.000 bar (14.500 psi) zijn verkrijgbaar voor het model CPH62I0 draagbare drukindicator. Daarom is hij bijzonder geschikt als testinstrument voor toepassingen zoals procestechniek, chemische industrie en raffinaderijen.
De digitale indicator detecteert automatisch het meetbereik van de aangesloten druksensor en garandeert een zeer nauwkeurige drukmeting.

Functionaliteit
De CPH62I0 kan zowel worden gebruikt voor het meten van overdruk als absolute druk. Het meten van de verschildruk is mogelijk met de 2-kanalenuitvoering CPH62I0-S2 en twee aangesloten modellen CPT62I0 referentiedruksensoren. Selecteerbare drukeenheden zijn hier bar, mbar, psi, Pa, kPa, MPa, mmHg of inHg.

Een geïntegreerde datalogger en diverse andere functies zoals Min., Max., Hold, Tare, nulpuntafstelling, alarm, uitschakelen, piekwaardedetectie (1.000 metingen/s) en het filteren van gemiddelde waarden zorgen ervoor dat de CPH62I0 voor veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

Software
Naast de GSoft datalogger-evaluatiesoftware voor de tabel- en grafische weergave van de geregistreerde gegevens is tevens WIKA-Cal kalibratiesoftware voor kalibratietaken verkrijgbaar. WIKA-Cal biedt tevens, buiten pc ondersteunde kalibratie, het beheer van de kalibratie- en instrumentgegevens in een SQL-database. Een USB-interface is verkrijgbaar voor de gegevensoverdracht.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.