Model CPH62I0

Intrinsiek veilige draagbare indicator (Ex-uitvoering)

1-kanaals versie of 2-kanaals versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Kalibratiediensten verlenende bedrijven/dienstensector
 • Instrumenten- en bedieningsworkshops
 • Druktesten


Bijzondere eigenschappen

  • Digitale indicator met uitwisselbare druksensoren (plug & play)
  • Meetbereiken van 0 ... 100 mbar tot 0 ... 1.000 bar (0 ... 1,5 psi tot 0 ... 14.500 psi) bij positieve en negatieve overdruk, absolute druk en drukverschil
  • Nauwkeurigheid 0,2 %, optioneel 0,1% (incl. kalibratiecertificaat)
  • Intriensiek veilige uitvoering, II 2G Ex ib IIC T4
  • Software en complete servicekoffers (incl. pompen) verkrijgbaar

Omschrijving

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
Roestvrij stalen druksensoren met meetbereiken tot 1.000 bar (14.500 psi) zijn verkrijgbaar voor het model CPH62I0 draagbare drukindicator. Daarom is hij bijzonder geschikt als testinstrument voor toepassingen zoals procestechniek, chemische industrie en raffinaderijen.
De digitale indicator detecteert automatisch het meetbereik van de aangesloten druksensor en garandeert een zeer nauwkeurige drukmeting.

Functionaliteit
De CPH62I0 kan zowel worden gebruikt voor het meten van relatieve als absolute druk. Verschildrukmeting is mogelijk met de 2-kanaals uitvoering CPH612I0-S2, en twee aangesloten model CPT62I0 referentiedruksensoren. Drukeenheden die op het instrument kunnen worden geselecteerd zijn: bar, mbar, psi, Pa, kPa, MPa, mmHG of inHg.
Een geïntegreerde datalogger en diverse andere functies zoals min., max., Hold, Tare, zero point adjustment, alarm, power-off, piekwaarde-detectie (1.000 metingen/s), gemiddelde waarde-filter, etc. zorgen ervoor dat de CPH62I0 voor veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

Software
Naast de GSoft data-logger evaluatiesoftware voor de tabel- en grafische weergave van de gelogde gegevens, is er ook WIKA-Cal kalibratiesoftware voor kalibratietaken beschikbaar. WIKA-Cal biedt naast de PC-ondersteunende kalibratie ook het beheer van de kalibratie- en instrumentdata in een SQL-database aan. Voor de dataoverdracht is een USB-interface beschikbaar.

Volledige test- en service cases
Voor onderhouds- en servicetoepassingen zijn diverse case systemen beschikbaar. Dit zijn o.a. servicekoffers met of zonder drukopwekking, batterij, aansluitadapter, etc.

Gecertificeerde nauwkeurigheid
Voor elke referentiedruksensor wordt de nauwkeurigheid voor de volledige meetketen gecertificeerd door een fabriekskalibratiecertificaat dat bij het instrument wordt geleverd. Op verzoek kunnen wij voor dit instrument een DkD/DAkkS kalibratiecertificaat leveren.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.