Bedrijf

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Veerkracht zit 'm in de details

Kwaliteit is een onmisbaar bestanddeel voor het succes van een bedrijf. Om de kwaliteit voortdurend in stand te houden vraagt een complexe en uitdagende aanpak. Alle bedrijfsprocessen moeten daarom lean zijn, vanwege de kosten, en tegelijkertijd buitengewoon efficiënt en flexibel. Meettechnologie van WIKA zorgt ervoor dat de capaciteit van het proces optimaal wordt ingezet. Het garandeert de naleving van alle parameters, regelt exact de afzonderlijke processen, beperkt slijtage en is bestendig tegen elke druk.

Wij weten wat belangrijk is in de bedrijfsvoering van onze klanten. Daarom doen we geen concessies aan kwaliteit. Elk afzonderlijke onderdeel en elke functie wordt onderworpen aan strenge testen - alle ongewilde eventualiteiten worden op voorhand uitgesloten. We betrekken ook onze leveranciers bij dit proces. We investeren in de meest geavanceerde productiemethoden en de bijbehorende controlemechanismen. Onze meettechnologie combineert de gewenste precisie met de langst mogelijke levensduur. Hier kunnen de klanten op vertrouwen. Om de druk op hun processer verder te verlagen, optimaliseren wij het niveau en de frequentie van onderhoud aan de instrumenten.

Onze buitengewoon gevarieerde reeks productprogramma's biedt een overvloed aan kwalitatief hoogstaande, geavanceerde oplossingen. Daarbij houden we altijd rekening met de kostenimplicaties. Voor meer geavanceerde uitdagingen kunnen wij individuele toepassingen voor onze klanten ontwerpen, die precies zijn afgestemd op de specifieke procesbehoeften.

De kwaliteit van WIKA is integraal en internationaal transparant. Binnen het matrixproces certificeren wij de kwaliteit en het milieumanagement van onze dochterondernemingen en aangesloten bedrijven conform de vastgestelde ISO-normen. Onze kwaliteitsnormen stellen niet alleen het bedrijfsleven tevreden - de normerende instanties in diverse landen vertrouwen ook op onze meettechnologie en onze kennis.

Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.

WIKA zit 'm in de details