Bedrijf

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Betrouwbaarheid zit 'm in de details

De betrouwbaarheid van WIKA is gebaseerd op het bewustzijn van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten. Wij nemen onze slogan “Part of your business” zeer serieus - onze klanten kunnen er zeker van zijn dat de WIKA instrumenten die in wereldwijd in hun installaties zijn geïntegreerd, te allen tijde betrouwbaar en precies functioneren. Zo kunnen zij zich op hun eigen doelstellingen richten, en deze ongestoord nastreven.

We bieden onze klanten de beste kwaliteit, gegarandeerd door continue kwaliteitscontroles, en stellen dezelfde hoge eisen ook aan onze leveranciers. Alleen met uitstekende basis- en tussenproducten kunnen we consistent goede producten blijven leveren. Veel van onze instrumenten en systemen worden gekenmerkt door redundantie, wat betekent dat vergelijkbare functies herhaald aanwezig zijn om zo de meet- en controleprocessen in een noodsituatie te kunnen garanderen. Vooral in het geval van energiecentrales en energieopwekking wordt duidelijk welke prioriteit veiligheid heeft - met WIKA kunnen onze klanten en partners zeker zijn van competentie en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor mensen en de omgeving.

Tijdige levering maakt ook deel uit van goede zakelijke relaties. Om tijdig en betrouwbaar te leveren bespaart WIKA noch op extra kosten, noch op extra tijd. De gecertificeerde, veilige supply chain garandeert dat we altijd weten waar onze producten zich bevinden als ze naar de klant gaan en dat ze in de gespecificeerde staat en op de gespecificeerde tijd aankomen.

Wat betrouwbaarheid betreft, we laten niets aan het toeval over en vertrouwen op de competentie van onze werknemers. Als familibedrijf investeren wij in hun uitgebreide opleiding en ontwikkeling. Jarenlange loyaliteit van werknemers en klanten gaat samen, en is voor ons belangrijker dan een snelle winst. Uiteindelijk werpt onze “Investering in betrouwbaarheid” zijn vruchten dubbel en dwars af.

Afb.: ©The Linde Group

Brochure

Image brochure - A strong Group

WIKA zit 'm in de details