Bedrijf

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Efficiëntie zit 'm in de details

Een doelmatige aanpak betekent bij WIKA vooral efficiëntie voor de klanten van WIKA. Topproducten die nauwkeurige prestaties leveren - minder hoeft u van ons niet te verwachten!

We bieden functionaliteit: standaardoplossingen waar de standaard wordt gevraagd, en individuele aanpassingen waar specifieke uitdagingen om specifieke oplossingen vragen. De ervaring, de kennis en het wereldwijde netwerk van WIKA garanderen geoptimaliseerde meettechnologie - van experts, voor experts.

De afdeling R&D van WIKA zorgt ervoor dat de producten toonaangevend zijn en steeds beter worden - met het oog op de klant. De breedte en de grote variatie binnen ons steeds groter wordende assortiment biedt steeds efficiëntere toepassingen. Zij maken ten behoeve van miniatuurbouw een steeds compactere installatie mogelijk. Deze uiteenlopende mogelijkheden worden vooral ondersteund door de grondige kennis van onze werknemers.

Procesoptimalisatie bij WIKA begint bij aandacht voor kwaliteit en kosteneffectief inkopen. De productieprocessen in de fabrieken draaien effecient en vrijwel storingsvrij vanwege procescontrole, Kaizen en Lean-Sigma maatregelen. Het kwaliteitscontrolesysteem staat voor het laagst mogelijke aantal afwijkingen in kwaliteit, en dus voor nauwkeurigheid en de maximale performance van producten. De levering aan onze klanten is op tijd en voldoet aan hun normen.

Afb.: ©Herrenknecht AG

Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.

WIKA zit 'm in de details