Modellen APGT43.100, APGT43.160

Absolute manometer met uitgangssignaal

Voor de procesindustrie, NS 100 en 160

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Verzameling en weergave van proceswaarden
  •  Outputsignalen 4 ... 20 mA, 0 ... 20 mA, 0 ... 10 V voor de overdracht van proceswaarden naar de regelkamer
  •  Drukmeting onafhankelijk van schommelingen in de atmosferische druk 
  •  Bewaking van vacuümpompen en verpakkingsmachines
  •  Meting van condensatiedrukken en bepaling van de dampdruk in vloeistoffe


Bijzondere eigenschappen

  •  Geen configuratie nodig dankzij “plug-and-play”
  •  Schaalbereiken van 0 … 25 mbar absolute druk
  •  Eenvoudig afleesbaar analoog display met nominale groottes 100 en 160
  •  Hoge overdrukveiligheid, lange levensduur door metallic afdichting meetkamer
  •  Meetkamer beschermd tegen onbevoegde toegang

Omschrijving

Het model APGT43 intelliGAUGE (VS patentnr. 8,030,990) kan overal worden gebruikt waar drukmeting onafhankelijk moet zijn van schommelingen in de atmosferische druk. Het instrument is bedoeld voor de lokale weergave met een gelijktijdige signaaloverdracht naar een centraal regel- of extern centrum.

Door de combinatie van een hoogwaardig mechanisch meetsysteem en precieze elektronische signaalverwerking kan de procesdruk zeker worden afgelezen, zelfs als de voedingsspanning is weggevallen.

De intelliGAUGE model APGT43.1x0 voldoet aan alle veiligheidsgerelateerde eisen van de geldende normen en voorschriften voor de lokale weergave van de werkdruk van drukvaten. Er is dus geen extra meetpunt nodig voor de weergave van de mechanische druk.

Het model PGT43 is gebaseerd op een type 532.54 hoogwaardige, roestvrij stalen veiligheidsmanometer met een nominale grootte van 100 of 160.


Het drukmeetinstrument wordt gemaakt in overeenstemming met DIN 16002.
Het robuuste membraanmeetsysteem zorgt voor een wijzerrotatie evenredig aan de druk. Een elektronische hoekencoder, bewezen in veiligheidskritische automobieltoepassingen, bepaalt de stand van de wijzerschacht - het is een contactloze sensor en daardoor volledig vrij van slijtage en wrijving. Hieruit wordt het elektrische outputsignaal dat evenredig aan de druk, bijv. 4 ... 20 mA, geproduceerd.

De electronische WIKA sensor, geïntegreerd in de hoogwaardige absolute drukmeter, combineert de voordelen van elektrische signaaloverdracht met de voordelen van een lokaal mechanisch display. Het meetbereik (elektrisch outputsignaal) wordt automatisch samen met het mechanisch display afgesteld, d.w.z. dat de schaal over het maximale schaalbereik overeenkomt met 4 ... 20 mA. Bovendien kan het elektrische nulpunt handmatig worden ingesteld.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.