Modellen 332.50, 333.50

Testmanometer, roestvrij staal

Standaarduitvoering, klasse 0.6, NS 160

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Met vloeistof gevulde behuizing voor toepassingen met hoge dynamische drukbelastingen of trillingen (model 233.30)
  • Voor gasvormige en vloeibare, agressieve, niet-stroperig en niet-kristalliserende meetstoffen, ook in agressieve omgevingen
  • Nauwkeurige meting in laboratoria
  • Zeer nauwkeurige drukmeting
  • Testen van industriële manometers

Bijzondere eigenschappen

  • Compleet uit roestvrij staal
  • Knife edge-wijzer voor een zo nauwkeurig mogelijke aflezing
  • Slijtvast precisie-uurwerk van roestvrij staal
  • Schaalbereiken tot 0... 0,6 tot 0 ... 1.600 bar

Omschrijving

Het model 33x.50 van hoge kwaliteit testmanometer is speciaal ontworpen voor het meten van de druk met hoge nauwkeurigheid. Met zijn nauwkeurigheidsklasse van 0,6 is de buisveermanometer geschikt voor het testen van industriële manometers of voor precisiemetingen in laboratoria. Optioneel is een nauwkeurigheidsklasse van 0,25 beschikbaar voor drukken ≤ 400 bar.

Voor de respectievelijke meetvereisten is een schaalbereik tussen 0 ... 0,6 en 0 ... 1.600 bar kan worden geselecteerd.

De optimale afleesbaarheid van het instrument, met een nominale grootte van 160 mm, wordt bereikt door middel van een wijzer met een knife-edge en een wijzerplaat met fijne verdelingen. Ondersteund door de optionele mirror band scale kan de parallaxfout worden geëlimineerd.

De slijtvaste precisiebeweging, de bevochtigde delen en de behuizing zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het instrument voldoet aan de eisen van de internationale industrienorm EN 837-1 voor buisveermanometers en heeft een uitblaasapparaat met uitblaasplug aan de achterzijde van de behuizing. In geval van een storing kan daar overdruk ontsnappen en is de operator aan de voorzijde beschermd. Voor zware bedrijfsomstandigheden (bijv. trillingen) zijn de instrumenten ook leverbaar met een optionele vloeistofvulling.

Voor dit instrument kan een optioneel DkD/DAkkS kalibratiecertificaat worden gegenereerd. Een veilige opslag en transport wordt gewaarborgd door een transportkoffer (accessoire). 

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.