Modellen WUC-10, WUC-15, WUC-16

Ultra High Purity-transducer

Voor explosiebeveiligde zones, Ex nA ic

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Halfgeleider-, vlak-beeldscherm- en fotovoltaïsche industrie
  • Zeer zuivere media en speciaalgassystemen (gassticks, gaspanelen, bulkgastoevoer, tankparkinstallaties)

Bijzondere eigenschappen

  • Compacte uitvoering
  • ATEX en IECEx zone 2 goedkeuring, FM-klasse I div. 2 groepen A, B, C & D
  • Spatwaterdichtheid IP67 (NEMA 4) met “zijdelingse toegang” nulpotentiometer
  • Uitstekende EMC-stabiliteit
  • Actieve temperatuurcompensatie

Omschrijving

Compact
Het ruimtebesparende ontwerp van het model WUC-1x biedt meer vrije ruimte in fabrieken en installaties.

De transducers uit de WUC-15- en 16-serie zijn bekend om hun uitstekende zelflozende eigenschappen. Het speciale sensoraansluitontwerp elimineert de invloed op het sensorsignaal door belastingen op de procesaansluitingen of lasnaden.

Veelzijdig
Door de hoge IP67 spatwaterdichtheid kunnen ze ook buiten onder zware omstandigheden op tankparken en speciaalgasinstallaties worden gebruikt.

Deze serie instrumenten werd eveneens ontwikkeld voor gebruik in Ex zone 2. De T6 temperatuurindeling zorgt ervoor dat zelfs metingen van media met lage zelfontbrandingstemperaturen, zoals PH3 (fosfine), geen probleem opleveren.

Betrouwbaar
Met cyclische drukspoeling, hooggas-regelkleppen (Joule-Thompson-effect) en externe werking kunnen grote temperatuurfluctuaties optreden. De actieve temperatuurcompensatie detecteert deze veranderingen en beperkt hun invloed. Stabiele meting is dus gewaarborgd.

Door nultpuntafstelling met afgedichte “zijdelingse toegang” wordt de hoge IP67 spatwaterdichtheid permanent gehandhaafd. Eenvoudige omgang en bescherming van onbedoelde afstelling is gewaarborgd.

Voor alle onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen worden de materialen 316L VIM VAR en speciale thin-filmsensoren van 2.4711 / UNS R30003 gebruikt. Voorafgaand aan de uiteindelijke assemblage worden alle onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen met geavanceerde processen elektrolytisch gepolijst en gereinigd.

Door een individuele examinatie van elke transducer wordt gewaarborgd dat de vereiste waarden voor lekdichtheid, overdrukstabiliteit, nauwkeurigheid en deeltjes voldoen aan de geldende SEMI™-normen.

WUC-10, single end
  • WUC-10, single endWUC-15, flow throughWUC-16, modular surface mount
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.