Modellen WU-20, WU-25, WU-26

Ultra High Purity-transducer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Gaspanelen voor OEM-hulpmiddelen
  • Halfgeleider-, vlak-beeldscherm- en fotovoltaïsche industrie
  • Toevoer van speciaal en bulkgas

Bijzondere eigenschappen

  • Zeer nauwkeurige drukmeting 0,15 % RSS
  • Uitstekende, langdurige stabiliteit
  • Afscherming en annulering van signaalgeluid
  • Actieve temperatuurcompensatie
  • ATEX en IECEx zone 2 goedkeuring FM-klasse I div. 2 groepen A, B, C & D

Omschrijving

Betrouwbaar
De WU-2x-serie combineert geavanceerde digitale transducerconcepten met analoog-achtige outputsignalen voor de veiligste en meest nauwkeurige drukmetingen die de markt vandaag de dag vereist.

Drukmeting, gebaseerd op een echte vacuümreferentie en elektronische metingen voor afscherming tegen storingen en annulering van signaalgeluid zorgt voor zeer nauwkeurige drukmeting en uitstekende langetermijnstabiliteit.

Actieve temperatuurcompensatie beperkt de invloed van veranderende temperaturen op de transducer, waardoor veilig gebruik mogelijk is, zelfs in toepassingen met grote temperatuurschommelingen, bijv. Joule-Thomson effect in het geval van gasuitzetting.

WU-25 (doorstroom) en WU-26 (opbouw) transducers zijn speciaal ontwikkeld om de vaak tijdens installatie optredende torsiegerelateerde spanningen te doorstaan. Het speciale ontwerp van de thin-filmsensor elimineert het risico van sensorstoring als gevolg van belastingen op de procesaansluiting of gelaste verbindingen.

Veelzijdig
De WU-2x transducer kan geïnstalleerd worden in interne of externe systemen alsook in niet-ontvlambare of potentieel vlambare gebieden. Het hermetisch afgesloten ontwerp van de WU-2x voorkomt dat vocht binnendringt.

Goedkeuringen voor niet-vlambare en potentieel vlambare omgevingen garanderen een hoog niveau van productveiligheid. Instrumenten voor temperatuurklasse T6 voldoen aan de hoogste eisen voor media met een lage spontane ontstekingstemperatuur (fosfine (PH3) en silaan (SiH4)).

Compact
Met zijn geringe footprint is de WU-2x de meest compacte UHP transducer op de markt. Hij is dus optimaal geschikt voor installatie in toepassingen met beperkte montageruimte, en zelfs in bestaande installaties kan hij eenvoudig achteraf worden aangebracht.

Ultra High Purity-transducer
  • Ultra High Purity-transducer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.