E-catalogus

Op basis van uw wensen en eisen stelt WIKA elektronische catalogi voor u samen. Zowel online catalogi als statische catalogi worden in verschillende standaardformaten ondersteund.

Online product catalogus

In onze WIKA Customer Portal kunt u via de ‘’Enterprise Connector’’ een dynamische, webgebaseerde productcatalogus downloaden. Na activering van de functionaliteit zijn er op elk moment verschillende standaardformaten voor u beschikbaar. Deze catalogus bevat naast de gebruikelijke productinformatie (zoals producttekst en prijs) ook de mogelijkheid om uw specifieke uitvoerwensen zelf in te stellen en te specificeren.

Naast veel meer details die beschikbaar zijn in onze online catalogus, bieden wij ook gestandaardiseerde interfaces – in OCI/XML-formaat – voor uw computersysteem, die u zelf kunt instellen en configureren. Hiermee kunt u uw systeem verrijken met actuele stamgegevens om de basis te leggen voor een optimaal geautomatiseerd bestelproces. Als alternatief kunnen wij uw bestellingen natuurlijk ook direct vanuit het winkelwagentje in ons ERP-systeem verwerken.

Statische productcatalogi

Op maat gemaakt naar uw wensen, stellen wij u een elektronische catalogus in verschillende standaardformaten ter beschikking. Uw gepersonaliseerde catalogus bevat zowel multimedia-elementen als extra vereiste gegevensvelden.


Geïnteresseerd? Neem dan gewoon contact op met uw contactpersoon in het WIKA-verkoopteam of neem contact met ons op via het volgende formulier: