Model PGT21

Buisveermanometers met uitgangssignaal

Rvs behuizing, NS 50 en 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Algemene machinebouw
 • Technische en medische gassen
 • Hernieuwbare energie

Bijzondere eigenschappen

  • Contactloze sensor (slijtvast)
  • Robuuste roestvrij stalen behuizing
  • Nominale grootte 50, 63
  • Schaalbereiken 0 ... 1,6 bar tot 0 ... 400 bar
  • Analoog outputsignaal 4 … 20 mA of DC 0,5 ... 4,5 V

Omschrijving

Het model PGT21 intelliGAUGE® is een combinatie van een buisveermanometer en een drukschakelaar. Hij beschikt over het gebruikelijke analoge display, waardoor de procesdruk ter plaatse kan worden afgelezen, en beschikt bovendien over een analoog outputsignaal (4 ... 20 mA of DC 0.5 ... 4,5 V).

Het meetsysteem met Bourdonbuis conform EN 837-1 zorgt voor een rotatie van de wijzer evenredig aan de druk. Een elektronische hoek-encoder, bewezen in veiligheidskritische automobieltoepassingen, bepaalt de stand van de wijzerschacht - het is een contactloze sensor en daardoor volledig vrij van slijtage en wrijving. Dit zorgt voor een drukproportioneel signaal voor verdere verwerking.

De intelliGAUGE® is standaard verkrijgbaar in schaalbereiken van 0 ... 1,6 bar tot 0 ... 400 bar met een nauwkeurigheidsklasse van 2.5 en een 2 m ronde kabel voor de elektrische aansluiting. De roestvrij stalen behuizing voldoet aan de eisen voor beschermingsklasse IP65. De bestendigheid tegen schokken en trillingen kan worden verhoogd door de vulling van de behuizing met siliconenolie. Het instrument is dus perfect geschikt voor gebruik in zware industriële omgevingen.

Via diverse opties (bijv. hogere nauwkeurigheidsklasse, andere kabellengte) kan de manometer exact worden afgestemd op de klantspecifieke eisen van elke toepassing.

Buisveermanometers met uitgangssignaal
 • Buisveermanometers met uitgangssignaal
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.