Nieuws

Terug naar het overzicht

OEM vlotterschakelaar in miniatuur ontwerp

Klingenberg, april 2019.
WIKA biedt OEM-fabrikanten nu een miniatuur vlotterschakelaar. Het model RLS-7000/RLS-8000 heeft één schakelpunt en is bijzonder geschikt voor niveaubewaking in kleine tanks.

De prestaties en het ontwerp van de vlotterschakelaar voldoen aan de eisen van fabrikanten van originele apparatuur voor zowel betrouwbare als economische componenten. Naast de standaardversie zijn ook design-in oplossingen mogelijk: Het model RLS-7000/8000 kan worden aangepast aan de betreffende toepassing door het aanpassen van ontwerpen, tankaansluitingen en elektrische aansluitingen. De schakelaar kan verticaal (RSL-7000) of horizontaal (RSL-8000) worden geïnstalleerd. De schakelfunctie, normaal open of normaal gesloten, kan worden omgekeerd door de vlotterschakelaar (RLS-7000) of het complete instrument (RLS-8000) 180 °C te draaien.

De nieuwe vlotterschakelaar is ontworpen voor een lange levensduur. Het instrument is verkrijgbaar in verschillende robuuste en chemisch bestendige kunststoffen met een zeer lage wateropname. De reed-contacten bieden, afhankelijk van de toepassing, tot een miljard schakelcycli.

Aantal tekens: 1058
Trefwoord: RLS-7000/-8000

OEM vlotterschakelaar in miniatuur ontwerp
  • OEM vlotterschakelaar in miniatuur ontwerp
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.