Model RLS-7000

OEM vlotterschakelaar

Miniatuur ontwerp, verticale installatie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Grensniveaumeting in de machinebouw
  • Dry-run monitoring in mobiele werkmachines
  • Monitoring van hydraulische aggregaten en koelers
  • Overvulmeting in watertechnologie
  • Specifiek ontwikkeld voor OEM-klanten (minimale lotgrootte: 50 stuks)

Bijzondere eigenschappen

  • Van maatwerk tot design-in oplossing
  • Lage variantie door lokale aanpassing van de normaal open/normaal gesloten schakelfunctie via rotatie van de vlotter
  • Verschillende materialen en tot 109 schakelcycli garanderen een lange levensduur

Omschrijving

Het model RLS-7000 is een kleine en economische vlotterschakelaar met één enkel schakelpunt, speciaal ontworpen voor de behoeften van OEM-klanten. Door zijn compacte afmetingen is hij bijzonder geschikt voor de monitoring van dry-runs of het overvullen van kleine tanks. De minatuur vlotterschakelaar van kunststof combineert solide prestaties met een hoge mechanische robuustheid en een aantrekkelijke prijs.

Afgestemd op uw machines
Om ervoor te zorgen dat het model RLS-7000 vlotterschakelaar perfect is afgestemd op de toepassing ter plaatse, biedt WIKA design-in oplossingen. Of het nu gaat om klantspecifieke tankaansluitingen, individuele elektrische aansluitingen of uitvoeringen: Wij passen het model RLS-7000 aan de eisen van de fabrikant van de originele uitrusting aan. Dit minimaliseert de moeite en de kosten van installatie en onderhoud, met maximale veiligheid en compatibiliteit. 

Functieverandering door 180° rotatie
Het verminderen van de variantie en daarmee de logistieke inspanning staat centraal in de OEM-productie. Om deze reden kan de miniatuur vlotterschakelaar RLS-7000, door deze 180° te draaien, worden afgewisseld van een normaal open naar een normaal gesloten contact. Het is dus niet nodig om een tweede vlotterschakelaar op voorraad te houden.

Maximale betrouwbaarheid tegen minimale kosten
Het model RLS-7000 is verkrijgbaar in verschillende chemische bestendige en robuuste kunststoffen met een zeer lage wateropname. Bovendien garanderen hoogwaardige reed-contacten tot een miljard schakelcycli, afhankelijk van de toepassing. Het gebruik van de vlotterschakelaar is zeer efficiënt in een veelheid van toepassingen dankzij zijn langdurige, betrouwbare prestaties en lage ''total cost of ownership''.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.