Nieuws

Terug naar het overzicht

Druksensor met IO-Link voor intelligente machines

Klingenberg, april 2019.
WIKA heeft een nieuwe, flexibele druksensor met IO-Link in haar portfolio. Het model A-1200 wordt gebruikt voor drukbewaking of als PNP/NPN schakelaar, vooral in intelligente machines.

De nieuwe druksensor kan zonder veel moeite in serieproductie worden geïntegreerd. Hij is eenvoudig te configureren en kan op verzoek worden voorzien van vooraf ingestelde parameters. De IO-link interface stuurt continu alle meetwaarden en informatie van de geïntegreerde diagnose functie, die de meetkwaliteit van de A-1200 bewaakt. Daarnaast geeft een 360° LED-display (groen, geel, rood) visuele informatie over de status van het instrument. De druksensor biedt ook een knipperende functie die kan worden aangestuurd via IO-link, waardoor de locatie ervan duidelijk kan worden geïdentificeerd tijdens het onderhoud.

De A-1200 is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder een uitzonderlijk robuuste versie voor meettoepassingen in ruwe omgevingen. Deze variant van de sensor is schokbestendig tot een belasting van 1.000 g en ontworpen voor gemiddelde temperaturen van -40 °C .... +125 °C.

Aantal tekens: 1063 
Trefwoord: A-1200

Druksensor met IO-Link voor intelligente machines
  • Druksensor met IO-Link voor intelligente machines
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.