Nieuws

Terug naar het overzicht

Draagbare kalibrator meet drukken tot 10.000 bar

Klingenberg, juni 2018.
Met de CPH7000 draagbare proceskalibrator kunnen hogedrukmeetinstrumenten nu ook in het veld worden getest: Dit multifunctionele instrument is het eerste handinstrument van WIKA dat meetwaarden tot 10.000 bar vastlegt.

Voor dergelijke meettaken gebruikt de draagbare kalibrator de WIKA CPT7000 hogedruksensor als externe referentie. Hij is scheurbestendig, thin-filmcel is niet gelast. Hij is stevig in een conische drukkanaal gestoken en dus ook ongevoelig voor dynamische drukprofielen.

Door de combinatie met deze sensor is het al uitgebreide scala aan toepassingen voor de CPH7000 nog meer uitgebreid. De kalibrator is een draagbaar multifunctioneel instrument met een ingebouwde electrische module, een handpomp om testdrukken tot 25 bar te genereren en een krachtige datalogger. Naast het kalibreren van procestransmitters en manometers kan hetzelfde instrument ook testtaken voor de metingen van temperatuur, voltage en stroom uitvoeren.

De veiligheidsgerelateerde kwaliteit van de CPH7000 is tevens internationaal erkend middels de CSA “Veiligheid” goedkeuring.

Aantal tekens: 1100
Kernwoord: CPH7000 hoge druk

Draagbare kalibrator meet drukken tot 10.000 bar
  • Draagbare kalibrator meet drukken tot 10.000 bar
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.