Model CPH7000

Draagbare proceskalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kalibratiedienstverleners en de dienstensector
  • Meet- en controlelaboratoria
  • Kwaliteitswaarborging
  • Kalibratie ter plaatse (veiligheid ook in gevaarlijke gebieden)


Bijzondere eigenschappen

  • Handmatige drukopwekking van -0,85 … +25 bar (12,3 ... +360 psi)
  • Nauwkeurigheid: 0,025 % FS (incl. kalibratiecertificaat)
  • Opwekking/meting van 0 ... 30 mA en voedingsspanning DC 24 V
  • Datalogger met hoge meetsnelheid en groot geheugen
  • Intrinsiek veilige versie


Omschrijving

Algemene informatie
Het model CPH7000 proceskalibrator is een precieze, draagbare kalibrator voor de kalibratie en controle van analoge drukmeetinstrumenten, druktransmitters en procestransmitters. De CPH7000 in Ex-uitvoering kan ook in explosiegevaarlijke omgevingen worden gebruikt. Bovendien kunnen drukschakelaars worden gecontroleerd en het schakelpunt vastgesteld. Met de CPH7000 kunnen transmitters niet alleen worden gecontroleerd, maar ook gesimuleerd en getest.

Uitvoering
De CPH7000 beschikt optioneel over een geïntegreerde referentiedruksensor en een handmatige drukopwekking, waarmee drukken van -0,85 ... +25 bar (12,3 ... +360 psi) kunnen worden opgewekt. Het is mogelijk gelijktijdig een externe transmitter via de elektrische module aan te drijven en het outputsignaal ervan te meten (of ook te simuleren).

Functies
De kalibrator biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk kalibratieroutines in te stellen, maar ook om vooraf geconfigureerde kalibratieroutines te draaien en automatisch de gemeten waarden op te slaan. Via de WIKA-Wireless-interface kunnen de afgeronde kalibratieprocessen naar een pc worden overgezet. Deze gegevens kunnen vervolgens door WIKA-CAL-software worden geëvalueerd en gearchiveerd. Met slechts de CPH7000 is dus een geheel papierloze transmitterkalibratie mogelijk.

Nauwkeurigheid
De CPH7000 is temperatuurgecompenseerd en bereikt een nauwkeurigheid van 0,025% van het bereik. Om ingewikkelde berekeningen te vermijden, kunnen de gemeten waarden ook direct in klantspecifieke eenheden worden weergegeven.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.