Model GA11

Analyse-instrument

Voor het bepalen van de kwaliteit van SF6 gas

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

 Toepassingen

 • Analyse van de gaskwaliteit van met SF6-gas gevulde apparatuur

Bijzondere eigenschappen

 • Levert gemeten waarden voor vocht, zuiverheid en decompositieproducten
 • Laag transportgewicht van 25 kg
 • Drie methoden voor emissievrije behandeling van het gemeten gas:
  - Direct terugpompen in het geteste compartiment
  - Pompen in een externe gascilinder
  - Verzamelen in een externe gaszak
 • Batterijduur voor min. 5 metingen of netvoeding
 • Geen transportbeperkingen


Omschrijving

Het SF6-gasanalyse-instrument model GA11 is een innovatief en economisch instrument om de kwaliteit van SF6-gas te bepalen. Model GA11 kan de concentratie van tot zeven parameters meten.

Uitvoering
Een goed georganiseerde menustructuur en een 7" kleuren-touchscreen zorgen voor intuïtieve bediening. Sensoren voor de meting van zuiverheid en vocht zijn in de standaarduitvoering al ingebouwd. Optioneel kan model GA11 worden uitgebreid met een SO2-sensor voor het bepalen van de decompositieproducten van SF6-gas. Tevens zijn er nog vier andere sensorgleuven beschikbaar om achteraf andere sensoren aan te brengen, bijv. voor de meting van waterstoffluoride.

Het gemeten SF6-gas kan zowel teruggepompt worden in het compartiment van de schakelapparatuur of een externe gascilinder, of direct in een gaszak worden verzameld. In elk geval wordt voorkomen dat het milieu wordt aangetast.

De beschreven behandeling van het gemeten gas kan ook in de batterijmodus worden doorgevoerd indien er geen netvoeding beschikbaar is.

Meting
Om de verzamelde gegevens te evalueren wordt aanbevolen de meetpunten betekenisvolle namen te geven. Met de GA11 is het mogelijk een via de pc bewerkte lijst met meetpunten snel en eenvoudig te importeren.

Veldgebruik
Het analyse-instrument wordt door een schokbestendige en waterdichte kunststof behuizing beschermd tegen zware omgevingsfactoren.
De hardtop-behuizing, die voor veldgebruik is ontworpen, is waterdicht en beschikt over haspels voor transport en een telescopische draaghendel.

Analyse-instrument GA11 ingebouwd in kunststof behuizing

Analyse-instrument GA11 ingebouwd in kunststof behuizing

 • Analyse-instrument GA11 ingebouwd in kunststof behuizingRobuuste behuizingDocumentatie en accessoires