Model GA45

Gasterugwinningszak

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Tussenopslag van SF6-gas na gasanalyse


Bijzondere eigenschappen

  • Laag gewicht en eenvoudig te transporteren
  • Economische uitvoering om SF6-gasemissies te voorkomen
  • Compatibel met alle WIKA gasanalyse-instrumenten
  • Met overdrukventiel om barsten te voorkomen.
  • Bestand tegen decompositieproducten


Omschrijving

Duurzaam
De dubbelwandige GA45 gasterugwinningszak wordt gemaakt van buitengewoon duurzaam en gasdicht plastic. Dit ontwerp is speciaal gemaakt voor de zware omstandigheden met schakelapparatuur.
De gasterugwinningszak is zodanig gemaakt, dat de gebruikelijke decompositieproducten van SF6-gas er ook veilig in kunnen worden opgeslagen.

Milieuvriendelijk
De draagbare gasterugwinningszak dient als tussenopslag voor SF6-gas na gasanalyse. SF6 zorgt voor het grootste broeikaseffect van alle bekende gassen, en wordt met naam genoemd in het Kyoto-protocol.

Ruimtebesparend
De terugwinningszak is zodanig ontworpen dat hij opgevouwen nauwelijks plaats inneemt. Uitgerold kan de terugwinningszak tot 110 liter gas bevatten.

Eenvoudig te gebruiken
De gasterugwinningszak wordt geleverd met een slang die via een zelfdichtende snelkoppeling op het betreffende analyse-instrument wordt aangesloten. Om te voorkomen dat de zak barst wanneer de relatieve druk 80 mbar bereikt, beschikt de zak over een overdrukventiel.

Herbruikbaar
Een volle gasterugwinningszak kan voor hergebruik worden geëvacueerd. De WIKA GTU10 gastransfereenheid is hiervoor geschikt. Het gas kan in een gascilinder vloeibaar worden gemaakt om ruimte te besparen of kan in een gascompartiment worden teruggepompt.

Met de lichtgewicht gasterugwinningszak kan de behoefte aan moeilijk transport van compressoren voor direct terugpompen komen te vervallen.

Opgerold op een plaatsbesparende manier

Opgerold op een plaatsbesparende manier

  • Opgerold op een plaatsbesparende manierVolledig gevuld met SF6-gas