Model FSK01

Testset voor het meten van elektrode krachten

Voor 10 kN, 20 kN laslip

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Meting van de elektrode krachten voor puntlasapparatuur

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereik 10 kN, 20 kN
  • Relatieve lineaire fout 0,2% Fnom
  • Laag totaalgewicht van ca. 6 kg
  • Maximum/Minimum waarde geheugen
  • Diameter van de elektrode 14 ... 20 mm

Omschrijving

De testset wordt gebruikt voor de bewaking van de elektrode krachten voor puntlasapparatuur. De set bestaat uit een krachtopnemer en een displayunit. Om de krachten tussen de elektroden te testen, wordt de krachtopnemer tussen de elektroden gehouden. De concave oppervlakken voor krachtinvoering centreren de krachtopnemer. Wanneer de laselektroden samenkomen, kan de grootte van de toegepaste kracht op de indicator worden afgelezen.

De krachtopnemer is ontworpen als een afschuifbalk load cell. Hij is ongevoelig voor zijdelingse krachten en momenten. Het uitgangssignaal wordt via een kabel naar de indicator geleid. Deze voorziet de krachtopnemer ook van de bedrijfsspanning. Als alternatief kan de voedingsspanning ook van een PLC worden afgenomen.

In dit type krachtopnemer is de beproefde dunne-film sensortechnologie geïntegreerd. De lasergelaste sensor heeft alle voordelen van conventionele gelijmde foliestroommeters, zonder echter door hun grote nadelen (temperatuurgedrag van de lijm en kruipen) te worden beïnvloed.

Kalibratie
Krachtmeter en indicator zijn samen gekalibreerd als een meetketen. Een herhalingskalibratie wordt aanbevolen om de 12 maanden. Deze service kan snel en betrouwbaar worden uitgevoerd door WIKA.

Omvang van de levering
Handindicator, krachtopnemer, kunststof koffer, lader, 2 m signaalkabel, testcertificaat van de fabrikant.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.