Model F9205

Twistlocksensor tot 25 t

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Container met directe weging op de strooier
  • Bepaling van de ladingsverdeling in de container
  • Voor Reachstracker, Straddle Carrier, Rubber Tired Gantry Crane (RTF), Ship to Shore (STS)

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken 0 ... 6 t tot 0 ... 25 t (andere mogelijk)
  • Relatieve lineariteitsfout 25 Fnom
  • Optimaal voor retrofitting met eenvoudige integratie in het kraannetwerk door middel van CANopen®- en CAN SAE J1939 technologieën
  • Hoge overbelastbaarheid, lange levensduur van de meetveer, grote schok- en trillingsbestendigheid en lange levensduur van de meetveer
  • Uitzonderlijk plaatsbesparend, ideaal om achteraf op de verspreider te worde gemonteerd

Omschrijving

De twistlocksensor wordt gebruikt voor het meten van het gewicht op de verspreiders en voor het wegen van containers voorafgaand aan het laden.

Hiervoor worden de niet-meetbare twistlocks in de verspreider vervangen door twistlocks. Het model F9205 twistlocksensor kan worden geïnstalleerd in bijna elke conventionele twistlock, en dit wordt dan een krachtopnemer en maakt een trekkrachtmeting en dus gewichtsbepaling direct op de verspreider mogelijk.

In tegenstelling tot het complete TWLMS twistlock systeem wordt het model F9205 twistlocksensor geleverd zonder twistlock. De installatie wordt door de klant gemaakt.

De twistlocksensor is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig roestvrij staal 1.4542, waarvan de eigenschappen bijzonder geschikt zijn voor het toepassingsgebied van de twistlocksensor. Als uitgangssignalen is er een keuze uit een actieve stroomuitgang (4...20 mA) en CANopen® en CAN SAE J1939 digitale uitgangen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.