Model DPGS40TA

Verschildrukmanometer met microschakelaars

Met ingebouwde werkdrukaanduiding (DELTA-comb), met testen van componenten

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

Bewaking en controle van filters, compressoren en pompen in:

  • Mariene ketels, drukvaten, lenswaterverzameling
  • Drink- en koelwaterzuiveringsinstallaties
  • Drukverhogende stations, verwarmingstechnologie, brandblussystemen

Bijzondere eigenschappen

  • Verschildrukmanometer met geïntegreerde indicatie van de bedrijfsdruk en microschakelaar
  • Robuuste aluminium behuizing met barstbestendig venster
  • TÜV-gecertificeerde functionele veiligheid door SIL-certificaat
  • Stromingsmonitor met veiligheidsfunctie conform VdTÜV-praktijkcode “Flow 100”
  • Germanischer Lloyd goedkeuring

Omschrijving

De verschildrukmanometers uit de DELTA productlijn worden voornamelijk gebruikt voor het bewaken en controleren van lage drukverschillen waar hoge eisen worden gesteld aan eenzijdige overdruk en statische druk.

Typische markten voor deze producten zijn de scheepsbouwindustrie, procesverwarmingsindustrie, de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsindustrie, de water/afvoerwaterindustrie en machinebouw en installatiebouw. Hierbij is de voornaamste functie van de meetinstrumenten het bewaken van filters, compressoren en pompen. Deze instrumenten worden voornamelijk gebruikt als stromingsmonitoren in warmteoverdragende olieraffinaderijen.

Overal waar een drukverschil lokaal moet worden weergegeven en tegelijkertijd elektrische circuits veilig moeten worden omgeschakeld, afhankelijk van een bepaalde drukverschil, kan de DELTA-comb worden ingezet.

Zodra de druk boven of onder een bepaald ingesteld punt komt, wordt de schakeloperatie geactiveerd. Het schakelpunt is toegankelijk vanaf de voorzijde en kan worden ingesteld in het bereik van 10 ... 100 % van de volledige schaalwaarde via een hulpschaal. Dankzij de mechanische indicatie kan het drukverschil betrouwbaar worden afgelezen, zelfs als de spanningstoevoer wegvalt.

De robuuste aluminium behuizing en het barstvrije venster garanderen een lange levensduur van het product, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Als gevolg van het lage meetbereik van 0 … 250 mbar kan het instrument ook worden gebruikt voor toepassingen met lage drukverschillen.

Een bijzonder kenmerk van de DELTA-comb met het testen van componenten is de grote verscheidenheid aan goedkeuringen en certificaten. Deze waarborgen de geschiktheid voor gebruik in elke toepassing.

Verschildrukmanometer met microschakelaars
  • Verschildrukmanometer met microschakelaars
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.