Model DPGS40

Verschildrukmanometer met microschakelaars

Met ingebouwde werkdrukaanduiding (DELTA-comb)

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

Bewaking en controle van filters, compressoren en pompen in:

  • Mariene ketels, drukvaten, lenswaterverzameling
  • Drink- en koelwaterzuiveringsinstallaties
  • Drukverhogende stations
  • Verwarmingstechnologie
  • Brandblussystemen

Bijzondere eigenschappen

  • Robuuste aluminium behuizing met barstbestendig venster
  • Laag meetbereik van 0 ... 250 mbar
  • Optioneel met Ex-goedkeuring
  • Hoge spatwaterdichtheid, IP65, voor gebruik buitenshuis en processen met hoge condensatie

Omschrijving

De verschildrukmanometers uit de DELTA productlijn worden voornamelijk gebruikt voor het bewaken en controleren van lage drukverschillen waar hoge eisen worden gesteld aan eenzijdige overdruk en statische druk.

Typische markten voor deze producten zijn de scheepsbouwindustrie, procesverwarmingsindustrie, de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsindustrie, de water/afvoerwaterindustrie en machinebouw en installatiebouw. Hierbij is de voornaamste functie van de meetinstrumenten het bewaken van filters, compressoren en pompen.

Overal waar een drukverschil lokaal moet worden vastgesteld en tegelijkertijd circuits veilig moeten worden omgeschakeld, afhankelijk van een bepaalde drukverschil, kan de DELTA-comb worden ingezet. Zodra de druk boven of onder een bepaald ingesteld punt komt, wordt de schakeloperatie geactiveerd. Het schakelpunt is toegankelijk vanaf de voorzijde en kan worden ingesteld in het bereik van 10 ... 100 % van de volledige schaalwaarde via een hulpschaal.

Vaak is in deze toepassingen, naast de indicatie van het drukverschil, de huidige werkdruk van belang.
Daarom is standaard een werkdrukaanduiding geïntegreerd in de DELTA-plus verschildrukmanometer. De twee lokale, gemakkelijke leesbare, mechanische displays hebben geen voeding nodig en maken het gelijktijdig aflezen van het de werkdruk en het drukverschil mogelijk. Bovendien bespaart dit op een extra meet- en afdichtingspunt, vermindert extra kosten voor pijpleidingen en montage.

De robuuste aluminium behuizing en het barstvrije venster garanderen een lange levensduur van het product, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Dankzij een laag meetbereik van 0 … 250 mbar kan het instrument ook worden gebruikt voor toepassingen met lage drukverschillen.

Het nieuwe en functionele ontwerp rondt de verschijning van het meetinstrument af.

Verschildrukmanometer met microschakelaars
  • Verschildrukmanometer met microschakelaars
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.