Model DMS34

Scheidingsmembraan breukmonitoringssysteem met geschroefde aansluiting

Voor de chemische en petrochemische industrie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische/petrochemische industrie, olie/gas industrie
  • Voor toepassingen met fluorwaterstofzuurgehalte
  • Voor agressieve en kritische media
  • Druk-/vacuümmeting op pijpleidingen of vaten

Bijzondere eigenschappen

  • Dubbel scheidingsmembraansysteem om de scheiding van het proces en het drukmeetinstrument te waarborgen (patent, eigendomsrecht: DE102016015447A1)
  • Procesaansluiting met schroefverbinding voor rechtstreekse geschroefde aansluiting
  • Volledig gelast ontwerp met intern membraan
  • Systeem geheel van Monel

Omschrijving

De WIKA combinatie van een scheidingsmembraan, drukmeetinstrument en bewakingsinstrument is perfect geschikt voor de zwaarste meettaken. Het systeem is bestand tegen agressieve, verontreinigde of hete media en zorgt voor een betrouwbare aansluiting tussen het medium en het scheidingsmembraan monitoringssysteem.

Het gepatenteerde scheidingsmembraan monitoringssysteem is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen in de chemische en petrochemische industrieën.

Dankzij de scheidingsmembraan monitoring wordt het risico van een onopgemerkte scheuring van het scheidingsmembraan voorkomen, omdat dit onmiddellijk op het bewakingsinstrument wordt aangegeven. Bovendien kan een elektrisch signaal naar de systeembesturing worden gezonden.

De montage van het scheidingsmembraan op het drukmeetinstrument gebeurt standaard als directe montage. Een vloeistof in het systeem, die expliciet wordt gekozen voor de specifieke toepassing, brengt de druk hydraulisch over op het drukmeetinstrument.

Scheidingsmembraansystemen met het scheidingsmembraan van het WIKA model 990.34 worden met succes toegepast in toepassingen met een fluorwaterstofzuurgehalte.

Het model DMS34 is een gepatenteerde WIKA-ontwikkeling, zie bijv. patent DE 19949831, en is onderworpen aan verdere gepatenteerde patenten, bijv. US 2018180505, DE 102016015447, CN 108240885.

Scheidingsmembraan breukmonitoringssysteem met geschroefde aansluiting
  • Scheidingsmembraan breukmonitoringssysteem met geschroefde aansluitingWIKA diaphragm monitoring system
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.