NewModel CTD4000

Temperatuur dry-well kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Testen en kalibreren van temperatuurmeetinstrumenten
  • Referentie-instrument voor eenvoudige en snelle metingen
  • Geschikt voor gebruik ter plaatse

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge stabiliteit
  • Mogelijkheid om temperatuurschakelaars te controleren
  • Laag gewicht en compact ontwerp
  • Eenvoudige bediening

Omschrijving

Deze innovatieve kalibrators zijn ontworpen voor toepassingen ter plaatse en voor de zware omstandigheden van de marine en de maritieme sector. Hun gebruiksgemak en hun compacte en praktische ontwerp maken ze onverslaanbaar in industriële processen waar de kalibratie van de temperatuurmeetsystemen essentieel is voor de controle van het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

Er wordt speciale aandacht besteed aan het verminderen van het gewicht, de grootte en het versterken van de robuustheid door gebruik te maken van een aluminium behuizing en aluminium en roestvrij staal voor vele interne onderdelen.

Elke kalibrator wordt getest in ons laboratorium en gekalibreerd met onze referenties volgens de internationale norm. In dit stadium worden alle functies gecontroleerd aan de hand van referentieparameters en wordt er een kalibratieprotocol opgesteld.

Het thermische gedeelte van deze kalibrators bestaat uit een metalen blok dat met weerstanden of met Peltier thermo elektrische modules wordt verwarmd. In het metalen blok is er één boring waarin het verwisselbare inzetstuk is geplaatst.

Met de beschikbare standaard inserts zijn de kalibrators veelzijdig inzetbaar en kunnen ze eenvoudig worden aangepast voor het kalibreren van temperatuursensoren met de meest gangbare diameters.

Klantspecifieke inserts en boringen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Temperatuur dry-well kalibrator
  • Temperatuur dry-well kalibratorHow to calibrate a temperature sensor | Comparative calibration vs. fixed-point calibration
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.