Model CPT6140

Hoge snelheidsdruksensor

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Testtechnologie
  • Kalibratietechniek
  • Laboratoria en onderhoudsshops
  • Lek- en barsttoepassingen

Bijzondere eigenschappen

  • Nauwkeurigheid tot 0,025 % IS-50
  • Meetbereik van -1 ... +400 bar (-15 ... +6.000 psi)
  • Outputmodus 250 Hz (4 ms) responstijd
  • Streaming outputmodus in IEEE-754 formaat

Omschrijving

Het model CPT6140 hogesnelheidsdruksensor is een compacte, robuuste sensor met een outputmodus van 250 Hz (4 ms) responstijd en een meetbereik dat vrij selecteerbaar is tussen -1 ... +400 bar (-15 ... +6.000 psi). De nauwkeurigheid tot 0,025 % IS-50 voor 365 dagen maakt de sensor geschikt voor een groot aantal toepassingen in presisiemeettechnologie.

Toepassing
Deze precisiedruksensor is gebouwd in OEM-instrumenten, bijv. in druk-, stroom- of vochtigheidskalibratoren of in elk instrument waar hogesnelheidsmeting gevraagd wordt.

Deze druksensor is ingesteld met streaming outputmodus in IEEE-754 formaat, waardoor de gebruiker geen commando's of vragen in zijn native mode kan verzenden. Hij wordt gebruikt als referentiedruksensor binnen de geautomatiseerde productie van drukmeetinstrumenten of kalibratiestandaarden. Door een hoge nauwkeurigheid, leessnelheid en langdurige stabiliteit is de CPT6140 vooral geschikt voor toepassingen in windtunnels, in drukkamers of voor lek- en barsttesten. Deze eigenschappen maken hem tot een waardevolle tool in metrologie, hydrologie, oceanografie en in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Functies
Het model CPT6140 beschikt standaard over een RS-232 en heeft een RS-485 interface als optie. De sensor kan binnen de gespecificeerde grenzen voor elk meetbereik geconfigureerd worden voor overdruk en absolute druk.

Met een herkalibratietijd van 180 of 365 dagen (afhankelijk van de geselecteerde nauwkeurigheid) en een hoge resolutie van 6 significante cijfers is de CPT6140 flexibel genoeg om gebruikt te worden in een groot aantal toepassingen.

Compacte uitvoering
Met zijn robuuste en compacte ontwerp kan de druksensor gemakkelijk in een 19" rack worden geïntegreerd.  Door de combinatie van buiten- en binnenschroefdraden is te allen tijde een snelle en veilige montage mogelijk waarbij geen verdere afdichting nodig is.

Mensor
Hoge snelheidsdruksensor
  • Hoge snelheidsdruksensor
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.