Model CPG1500

Digitale precisiemanometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Olie- en gasindustrie
  • Onderhouds- en servicevoorzieningen
  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Eenvoudige kalibraties direct ter plaatse
  • Druktest


Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken tot 0 ... 10.000 bar (0 ... 150.000 psi), vacuüm- en absolute drukbereiken eveneens beschikbaar
  • Nauwkeurigheid 0,025 % (incl. kalibratiecertificaat)
  • Intrinsiek veilige uitvoering
  • Loggerfunctie met tot 50 gemeten waarden per seconde
  • Communicatie met WIKA-Cal software via WIKA-Wireless

Omschrijving

Algemene informatie
De digitale precisie-manometer van het model CPG1500 neemt het concept van een analoog meetinstrument en brengt dit naar een niveau dat uitsluitend door digitale kalibratoren wordt geëvenaard. De nauwkeurigheid van digitale meettechnologie en de eenvoud van een analoog meetinstrument worden gecombineerd in de digitale manometer CPG1500, die qua prestatie, gebruiksgemak en instrumentfuncties ongeëvenaard is op het gebied van drukmetingen.

Nauwkeurigheid
De CPG1500 biedt een nauwkeurigheid van 0,1 % FS (optioneel 0,05 % FS of 0,025 % FS) en is temperatuurgecompenseerd in het bereik van -10 … +50 °C (14 ... 122 °F). Aflezingen kunnen worden weergegeven in een van de 26 druk- en 5 niveau-eenheden of ook in klantspecifieke eenheden, zodat ingewikkelde conversies vermeden worden.

Samplefrequentie
De meetfrequentie kan door de gebruiker gedefinieerd zijn om overeen te stemmen met het gewenste soort meting. Standaardtoepassingen gebruiken meestal drie gemeten waarden per seconde. Indien gewenst kan deze frequentie ook worden ingesteld op 50 gemeten waarden per seconde. Via een energiebesparende functie schakelt de CPG1500 automatisch over naar de “slaap” modus, in deze modus kan de batterijduur worden verlengd tot 2.500 uur.

Eigenschappen
Via de nieuwe en innovatieve menunavigatie is een eenvoudige bediening gewaarborgd. Het duidelijke display met geintegreerde balkgrafiekweergave en grote tekstvak helpt bij de effectieve analyse van de meest uiteenlopende meetpunten. Met de MIN/MAX-functie is er direct toegang tot de hoogste en laagste drukken en worden deze automatisch opgeslagen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.