Model CPC2000

Draagbare lagedrukregelaar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Mobiele kalibratie van lagedrukmeetinstrumenten
  • Toevoer van zeer lage positieve of negatieve drukken
  • Nauwkeurige meting van kleine manometerdrukken of drukverschillen.

Bijzondere eigenschappen

  • Drukbereiken: 1 ... 1.000 mbar (0,01 ... 14,5 psi)
  • Nauwkeurigheid: tot 0,1 % FS
  • Geïntegreerde, automatische drukgeneratie
  • Draagbaar, ook te gebruiken zonder netvoeding dankzij Li-Ion batteri
  • Eenvoudige werking

Omschrijving

Toepassing
De voornaamste toepassingen voor dit instrument zijn op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning, filtratie, schone meetkamers en medische technologie als kalibrator of als zeer nauwkeurige meetapparatuur en/of precisie-druktransducer.

Functionaliteit
De lagedrukregelaar van het model CPC2000 is een op het elektriciteitsnet of op batterijen werkende drukregelaar met interne, automatische drukgeneratie en drukreferentie. De drukgeneratie wordt verkregen via een geïntegreerde, elektrische pomp die een positieve en/of negatieve druk beschikbaar stelt op beide buisaansluitingen. Zodra het instrument is ingeschakeld wordt automatisch een nulpuntafstelling doorgevoerd, zodat een afwijking van het nulpunt wordt geëlimineerd.

De aansluitende voorbereiding van een kalibratie behoeft slechts enkele instellingen. Kies eerst met de MENU-knop een van de opgeslagen drukeenheden en de variabele drukveranderingsstap in het bereik van 0 ... 50 %.

Zodra de volledige schaal in de Control-modus is ingevoerd, kan de druk eenvoudig met het gedefinieerde niveau worden verhoogd of verlaagd door gebruik van de navigatieknoppen. Om te controleren of de kalibratieassemblage of het testitem een lek heeft, kan de LEAK-knop worden gebruikt. Hierbij is de druk geblokkeerd in de testassemblage en elke eventuele drukdaling wordt, evenals de tijd die dit in beslag neemt, gemeten en weergegeven.

Interface
Het instrument beschikt over een RS-232 en USB-interface, waardoor communicatie en gegevensuitwisseling met een pc mogelijk is.

Kalibratiecertificaat
De nauwkeurigheid van het instrument is gecertificeerd door een fabriekskalibratiecertificaat. Op verzoek kunnen wij een DKD/DAkkS-kalibratiecertificaat voor dit instrument leveren.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.