Bedrijf

Productportefeuille

Veelzijdigheid en flexibiliteit

Het grote assortiment meetoplossingen biedt u een ongeëvenaard brede en diepe keuze. Het WIKA programma is onderverdeeld in een aantal productlijnen en dus geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bovendien kunnen veel instrumenten met elkaar worden gecombineerd of worden uitgebreid met bijvoorbeeld scheidingsmembranen, capillairen of thermowells.

Druk

Alles vanuit één aanbieder – WIKA biedt een volledig assortiment instrumenten voor de meting van relatieve-, absolute- en differentiële druk: Manometers, digitale manometers, druksensoren (ook bekend als druktransmitters), procestransmitters, manometers met uitgangssignaal, drukschakelaars en manometers met schakelcontacten.

Door scheidingsmembranen te gebruiken kunnen de meetinstrumenten bij extreme temperaturen van -90 tot +400 °C en met agressieve, corrosieve, heterogene, abrasief , zeer stroperige of giftige middelen worden gebruikt. Voor elke toepassing zijn de juiste ontwerpen, materialen en vulmiddelen voor de scheidingsmembraan verkrijgbaar.

Het uitgebreide assortiment accessoires bestaat o.a. uit afsluiters en beschermingstoestellen (bijv. manometerafsluiters, manometerkranen en manometersifons), bevestigingsmateriaal en elektrische toebehoren.

Temperatuur

Voor elk temperatuurbereik de juiste oplossing: Het WIKA productassortiment voor elektrische temperatuurmeting bestaat o.a. uit thermokoppels, weerstandsthermometers (PTC en NTC) met geïntegreerde connector of aangesloten kabel en versies met aansluitkop. Meetbereiken van -200 tot +1,700 °C zijn gedekt. Temperatuurschakelaars, analoge en digitale temperatuurtransmitters, temperatuurregelaars en digitale indicatoren vullen ons productassortiment aan.

Onze thermometers met wijzerplaat werken volgens het bimetalen, expansie of gasbedieningsprincipe. Dit maakt schaalbereiken van -200 tot +700 °C in verschillende klassenauwkeurigheden, responstijden en weerstand tegen omgevingsinvloeden mogelijk.

Voor veeleisende bedrijfsomstandigheden zijn thermowells van WIKA verkrijgbaar, zowel in solide vervaardigde versies als in gefabriceerde versies. De aangeboden varianten verschillen vooral in hun ontwerpen, met flenzen, met schroefdraden of om te lassen. Bovendien zijn thermowells in Vanstone ontwerp verkrijgbaar en met aansluitingen voor sanitaire toepassingen.

Niveau

Wij opereren op uw niveau: WIKA beschikt over een groot aantal niveaubewakende producten voor temperaturen tot 450 °C, dichtheden van 400 kg/m³ en drukken tot 500 bar. Het productspectrum bestaat o.a. uit bypass niveau-indicatoren, onderdompelbare druksensoren, niveau-indicatoren met kijkglas, magnetische vlotterschakelaars en opto-elektronische schakelaars. Het aanbod van WIKA wordt afgerond met speciale, klantspecifieke ontwerpen.

Kracht

Het productprogramma voor krachtmeting bestaat uit krachtopnemers, loadcells en hydraulische krachtmeting. Het portfolio omvat druk-/krachtopnemers, spanningssensors, schuif- en buigbalken, single point loadcells, load pins, spanningskoppelingen en ringkrachtopnemers, evenals elektronica en complete systemen.


Debiet

Ons productassortiment voor primaire stromingselementen omvat onder andere smoorkleppen, meetsecties, stroomkoppen, Ventrui-buizen, Pitotbuizen en restrictieopeningen. Ons portfolio omvat ook debietschakelaars en luchtstroomsensoren. Met dit brede productassortiment zijn wij in staat om bijna alle industriële toepassingen te dekken. Ook ontwikkelen wij maatwerkoplossingen voor u om aan uw specifieke eisen te voldoen.


Kalibratie

De hoogste precisie voor elke behoefte. WIKA biedt een breed productassortiment kalibratie-instrumenten voor fysieke meeteenheden voor druk en temperatuur en voor elektrische grootheden. Talrijke specifieke octrooien garanderen bij veel van onze kalibratie-elementen ongeëvenaarde prestatiekenmerken.

Het spectrum aan diensten bevat de kalibratie van meetinstrumenten in WIKA's eigen, UKAS-geaccrediteerde kalibratielaboratoria.


SF6-gas oplossingen

Om installaties naar behoren op SF6-gas te laten werken, is een verscheidenheid aan gespecialiseerde apparatuur nodig. WIKA biedt een compleet productassortiment en de benodigde toepassingservaring op het gebied van de SF6-levenscyclus.


Technische oplossingen

Uw behoefete - onze oplossing. WIKA ziet zichzelf niet alleen als leverancier van topkwaliteit meettechnologie, maar ook als zeer competente partner die samen met u individueel ontworpen oplossingen kan creëren. Neem contact met ons op – wij voorzien u graag van advies.