Model A2G-100

PID-regelaar

Voor het regelen van luchtstromen of drukverschillen, voor ventilatie en airconditioning

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

Voor het traploos regelen van EC-ventilatoren of de directe aansluiting op een frequentieomvormer (FI) voor de parameters

  • Luchtstroom
  • Drukverschil

Bijzondere eigenschappen

  • Alle parameters kunnen via het menu worden ingesteld
  • LC display met twee regels voor zeer goede leesbaarheid
  • Eenvoudige en snelle installatie en inbedrijfstelling
  • Onderhoudsvrij
  • Maximale bedrijfsdruk 25 kPa

Beschrijving

De A2G-100 is een multifunctionele PID-regelaar om verschildruk of luchtstroom te regelen, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de airconditionings- en ventilatiesector.

Deze PID-regelaar zorgt voor een continue drukregeling of luchtstroomregeling voor EC-ventilatoren, variabele luchtvolumesystemen (VAV-systemen) of ventilatiekleppen. De luchtstroomregeling wordt bereikt door de fabrikantspecifieke ventilatorconstante, KFAN, in het startmenu in te voeren, of door het gebruik van een meetsonde van het model A2G-FM.

De 0 ... 10 V of 4 ... 20 mA controle output is als controlesignaal direct aangesloten op de EC-ventilator of frequentieomvormer (FI). Het LC-display met twee regels toont tegelijkertijd de richting van de regeluitgang en de actuele meetwaarde. Hij levert analoge elektrische uitgangssignalen van 0 ... 10 V of 4 ... 20 mA, die via een jumper in het instrument door de operator kunnen worden ingesteld. Het instrument is optioneel verkrijgbaar met een automatische nulpunt-instelling.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.