Modellen 712.15.160, 732.15.160

Verschildrukmanometer

Cryometer, koperlegering of roestvrij staal, NS 160

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Niveaumeting in gesloten tanks, vooral in cryotechnologie
 • Filtercontrole
 • Pompbewaking en- regeling
 • Voor gasvormige en vloeibare media die niet zeer stroperig of stollend zijn en geen zwevende deeltjes bevatten

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken van de drukverschil van 0 … 40 mbar tot 0 ... 4000 mbar
  • Hoge bedrijfsdruk (statische druk) tot 50 bar
  • Overdrukbeveiliging aan beide kanten tot 50 bar
  • Schaalbare meetbereiken (maximum bijstelling van capaciteit van 1 : 3.5)
  • Optie: Externe gegevensoverdrachtsmodule intelliMETRY®
  • Optie: Compact ventielspruitstuk met werkdrukaanduiding

Omschrijving

Deze hoogwaardige meetinstrumenten worden gekenmerkt door hun compacte en robuuste ontwerp en worden vooral gebruikt voor niveaumeting op tanks met vloeibaar gas.

Met slechts 6 verschillende meetcellen zijn alle gebruikelijke tankformaten in cryotechnologie gedekt. Als gevolg van de grote overlapping van het meetbereik van de betreffende meetcellen kan het op de tank geïnstalleerde meetinstrument aan een grote verscheidenheid aan gassen zoals Ar, O2, N2 of CO2 worden aangepast, met een volleschaalafwijking over een bereik van 270 graden. De aanpassing van het bereik is toegankelijk van buitenaf en heeft geen invloed op het nulpunt. Het mechanisch display en het optionele elektrische outputsignaal worden tegelijkertijd en eenvoudig gekalibreerd.

Een optioneel ventielspruitstuk voor flensmontage met werkdrukaanduiding maakt de centrale meting in een enkel instrument mogelijk van zowel niveau als werkdruk.

De niveauweergave kan worden geleverd met een optionele, geïntegreerde 4 … 20 mA, 2-draads transmitter. Schakelcontacten voor niveau- en werkdruk alsook een transmitter voor de werkdruk kunnen achteraf ter plaatse worden aangebracht. Uitvoeringen met transmitters kunnen worden uitgebreid met de Externe gegevensoverdrachtsmodule intelliMETRY®. De intelliMETRY® zendt met behulp van GSM-technologie gegevens naar een online-gegevenscentrum.

De standaard centrumafstand van 37 mm tussen de procesaansluitingen kan met behulp van adapters voor flensmontage op maat worden bijgesteld tot 31 mm of 54 mm.

 

Koperlegering

Koperlegering

 • KoperlegeringKoperlegering, met werkdrukindicatie
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.