NewModel TW81

Beschermingsbuis

Versie per EN 50446

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Hoogovens, luchtverwarmers
  • Warmte bedreigende ovens
  • Afvalverbrandingsinstallaties
  • Grote verwarmingsinstallaties, warmteopwekking

Bijzondere kenmerken

  • Variabele lengte en afmetingen
  • Grote selectie van materialen
  • Verschillende procesaansluitingen

Omschrijving

Elke beschermbuis of thermowell is een belangrijk onderdeel van elk temperatuurmeetpunt. Het wordt gebruikt om het proces te scheiden van de omgeving, waardoor het milieu en het bedieningspersoneel worden beschermd en agressieve media, hoge drukken en stroomsnelheden van de temperatuursensor zelf worden behouden, waardoor de thermometer tijdens het gebruik kan worden uitgewisseld.

Op basis van de vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden zijn er een groot aantal varianten, zoals uitvoeringen of materialen. Het type procesaansluiting en de basismethode van vervaardiging zijn belangrijke ontwerpdifferentiatiecriteria. Er kan een basisonderscheid worden gemaakt tussen beschermbuizen met schroefdraad en lasnaden en beschermbuizen met flensverbindingen.

De bodem van beschermbuis model TW81 is of vlak of schotelvormig, in het geval van geëmailleerde beschermbuizen is het altijd schotelvormig. De beschermbuis wordt in de aansluitkop gestoken en in de compressie gemonteerd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een aansluitkop aan de beschermbuis te schroeven. Dit maakt een beschermingsgraad IP65 mogelijk. Op de beschermbuis wordt een verschuifbare procesaansluiting gemonteerd, waardoor een variabele insteeklengte mogelijk is.

De voorkeur gaat uit naar standaard nominale lengtes volgens EN 50446.

Beschermingsbuis
  • Beschermingsbuis
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.