Model TW31

Thermowell voor lap joint flenzen per ASME B16.5 (massief bewerkt)

Vanstone ontwerp, volgens petrochemische normen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Olie- en gasindustrie, petrochemische industrie
 • Voor hoge procesbelastingen

Bijzondere eigenschappen

 • Uitzonderlijk zwaar ontwerp in typisch Shell-ontwerp
 • Massief bewerkte versie zonder laswerk
 • Vervaardigd in overeenstemming met de Shell-specificaties
  - S38.113 en S38.114, alle revisieniveaus
  - MESC 76/033 (februari 2014) - indien gespecificeerd
 • Voor losse flenzen per ASME B16.5

Omschrijving

Elke thermowell is een belangrijk onderdeel van elk temperatuurmeetpunt. Het wordt gebruikt om het proces te scheiden van de omgeving, waardoor het milieu en het bedieningspersoneel worden beschermd en agressieve media, hoge drukken en stroomsnelheden van de temperatuursensor zelf worden behouden, waardoor de thermometer tijdens het gebruik kan worden uitgewisseld.

Op basis van de vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden zijn er een groot aantal varianten, zoals uitvoeringen van de thermowell of materialen. Het type procesaansluiting en de basismethode van vervaardiging zijn belangrijke ontwerp differentiatiecriteria. Er kan een basisdifferentiatie worden gemaakt tussen thermowells met schroefdraad en lasnaden en thermowells met flensverbindingen.

Verder kan men onderscheid maken tussen gefabriceerde en massief bewerkte thermowells. De gefabriceerde thermowells zijn opgebouwd uit een buis, die aan de punt wordt gesloten door een gelaste massieve punt. Solid-machined thermowells worden vervaardigd uit staven of uit gesmede onbewerkte stukken.

De TW31 serie massief bewerkte thermowells voor lap joint flenzen zijn geschikt voor gebruik met tal van elektrische en mechanische thermometers van WIKA.

Door het uitzonderlijk zware ontwerp zijn deze thermowells met een internationaal ontwerp de eerste keuze voor gebruik in de petrochemische en chemische industrie en in de fabrieksbouw.

Thermowell voor lap joint flenzen per ASME B16.5 (massief bewerkt)
 • Thermowell voor lap joint flenzen per ASME B16.5 (massief bewerkt)
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.