Modellen TR96-O, TC96-O

Flexibele Multipoint thermometer voor pipewells

Met/zonder spoeling

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische en petrochemische industrie
  • Het meten van temperatuurlagen of hotspots in reactoren
  • Brandstofdepots

Bijzondere eigenschappen

  • Flexibele installatie
  • Secondaire insluiting
  • Vervangbaarheid

Omschrijving

Multipoint thermometers worden vaak gebruikt voor het meten van temperatuurprofielen in reactoren of brandstofdepots of voor de detectie van “hotspots”.

Om snelle responstijden te behalen zijn de afzonderlijke meetpunten door drukveren op de binnenkant van de pipewell gedrukt. De beschermbuis vormt één enkele entiteit met de thermometer of kan ideaal gesproken al een bestaand deel van de reactor uitmaken. Aansluitklemmen of temperatuurtransmitters worden in de aansluitkast geplaatst die deel uitmaakt van de thermometer of separaat bevestigd kan worden, bijv. op een wand of pijpleiding.

De Tx96-O is een uniek product dat superieure betrouwbaarheid, bruikbaarheid en veiligheid biedt. Het Flex-O™ ontwerp verbetert de wetenschap van reactortemperatuurmeting aanzienlijk. Het maakt temperatuurmeting op diverse niveaus van de reactor mogelijk met gebruik van meerdere meetpunten, terwijl het een flexibiliteit biedt die de installatie eenvoudiger maakt.

Deze flexibiliteit garandeert tevens dat de sensorpunt continu in contact blijft met de binnenwand van de beschermbuis, ook als de beschermbuis krom trekt. Deze kenmerken, evenals de vervangbaarheid, responssnelheid, bimetalen bediening en puntdichtheid van de Flex-O™‘ maken dit ontwerp tot maatstaf in de industrie.

De Flex-O™ spoeling is een unieke producteigenschap voor meer veiligheid, door verontreinigingen door te spoelen en interne drukverlichting te bieden aan de beschermbuis. Het spoelontwerp bestaat uit een enkele, dikwandige buis die een spoelgas door de gehele lengte van de beschermbuis transporteert. Het spoelen beschermt de binnenkant van de beschermbuis- en thermokoppelsensoren.

Alle Flex-O™ ontwerpen zijn afgestemd op elke specifieke toepassing en behoefte van de klant.

Gayesco
Flexibele Multipoint thermometer voor pipewells
 • Flexibele Multipoint thermometer voor pipewells
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.