Model TR10-H

Weerstandsthermometer

Zonder beschermbuis

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Voor directe inbouw in het proces
 • Machinebouw
 • Motoren
 • Lagers
 • Pijpleidingen en vaten

Bijzondere eigenschappen

  • Sensorbereiken van -196 ... +600 °C (-320 ... +1.112 °F)
  • Om in te brengen inschroeven met optionele procesaansluiting
  • Aansluitkop vorm B of JS
  • Explosiebeveiligde versies

Omschrijving

Weerstandsthermometers zonder thermowell zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waarin de metalen sensorpunt direct in de boring is ingebouwd (bijv. in machinedelen) of direct in het proces voor toepassingen zonder chemisch agressieve media of schuring.

Voor opbouw in een thermowell is een geveerde knelkoppeling nodig, omdat alleen deze de meetpunt in de bodem van de thermowell kan duwen. Anders kan een potentieel kritische kracht op de meetpunt worden uitgeoefend. Opbouw vindt gebruikelijk direct in het proces plaats. Bevestigingselementen zoals schroefverbindingen, wartelmoeren e.d. kunnen ook worden gebruikt.

Het flexibele gedeelte van de sensor is een met mineralen geïsoleerde kabel (afgeschermde kabel). Deze bestaat uit een roestvrij stalen ommanteling waarin de interne leiding is gedrukt en is geïsoleerd met een keramische massa met hoge dichtheid. De meetweerstand is direct aangesloten op de interne leidingen van de afgeschermde kabel en is daardoor ook geschikt voor gebruik bij hoge temperaturen.

Door de flexibiliteit en de zo klein mogelijke diameters kunnen afgeschermde weerstandsthermometers ook in locaties worden gebruikt die niet gemakkelijk toegankelijk zijn, omdat, met uitzondering van de sensorpunt en de transitiebus van de aansluitkabel, de plaat kan in een radius van drie keer de diameter van de kabel worden gebogen.

Let op:
Er dient rekening te worden gehouden met de flexibiliteit van de afgeschermde weerstandsthermometer, vooral als de stroomsnelheden relatief hoog zijn.

Optioneel monteren wij analoge of digitale transmitters uit het WIKA programma in de aansluitkop.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.