Model TC96-M

Miniatuur multipoint thermokoppel

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische en petrochemische industrie
  • Het meten van temperatuurlagen of hotspots in reactoren
  • Brandstofdepots

Bijzondere eigenschappen

  • Flexibele installatie
  • Secondaire insluiting
  • Vervangbaarheid

Beschrijving

Multipoint thermokoppels worden vaak gebruikt voor het meten van temperatuurprofielen in reactoren of brandstofdepots of voor de detectie van “hotspots”.

Individuele meetpunten worden in een externe beschermbuis geduwd of getrokken. De meetpunten worden afhankelijk van de toepassing op diverse niveau's geplaatst. Afhankelijk van de behoeften van de klant wordt de beschermbuis vervolgens gemonteerd met een procesaansluiting voor directe montage of in een geleidingsbuis. Aansluitklemmen of temperatuurtransmitters worden in de aansluitkast geplaatst die deel uitmaakt van de thermokoppel of separaat bevestigd kan worden, bijv. op een wand of pijpleiding.

Deze assemblages worden gebruikt wanneer een temperatuurprofiel gewenst is en massa of maat van de sensor een beperking is. Ze kunnen in allerlei verschillende configuraties worden gebouwd, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Het is in sommige toepassingen bijvoorbeeld mogelijk om een extra verplaatsingsmogelijkheid  aan de multipoint thermokoppel toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat er over de afstand van de verplaatsingsslag continu gegevens verzameld kunnen worden. Deze eigenschap kan belangrijke informatie met betrekking tot de katalysator of procesactiviteit helpen verzamelen. Deze verplaatsingseenheden kunnen elektrisch worden aangestuurd, met precieze terugkoppeling over de positie.

Gayesco
Miniatuur multipoint thermokoppel
  • Miniatuur multipoint thermokoppel
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.