Model TC59-X

Tubeskin thermokoppel montage

XTRACTO-PAD ®

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Chemische industrie
 • Stroomopwekking
 • Raffinaderijen
 • Verwarmingsovens
 • Warmtewisselaars

Bijzondere eigenschappen

 • Verwijderbaar thermokoppelontwerp
 • Gepatenteerd kneedbaar hitteschild
 • Toepassingsgebieden van 0 ... 1.260 °C (32 ... 2.300 °F)
 • Flexibele mantelkabel, mineraalgeïsoleerde interne kabels
 • Hoge mechanische sterkte, schokbestendig

Omschrijving

De XTRACTO-PAD® maakt het mogelijk om de meting van een buis in een verbrandingsoven nauwkeurig te meten. De XTRACTO-PAD® is een product ontwikkeld door Gayesco International Inc. De expertise, kennis en producten van Geysco zijn nu onderdeel van WIKA Groep. 

De XTRACTO-PAD® is een thermokoppelontwerp dat gebruik maakt van een geleidingskanaal en een gepatenteerd hitteschild. In het geleidingskanaal en het hitteschild is een uitneembare thermokoppelsensor van mineraal geïsoleerde kabel (mantelkabel) geïnstalleerd. Het bestaat uit een metalen buitenmantel, die de geïsoleerde interne draden bevat, samengeperst in een keramische samenstelling met een hoge dichtheid. De interne draden zijn gemaakt van thermomateriaal. Het materiaal van de buitenmantel kan worden aangepast aan de toepassing. Aan een uiteinde van de ommantelde kabel worden de interne draden aan elkaar gelast tot een geïsoleerd (ongeaard) of niet-geïsoleerd (geaard) meetpunt.

Dit unieke thermokoppelontwerp maakt het mogelijk om lasbare onderdelen (geleidingskanaal, hitteschild en buisklemmen) te installeren door de fabrikant van de verwarming/boiler of zelfs door de fabrikant van de buis in het geval van speciale ovenbuizen.

Een gepatenteerde afscherming wordt over het geleidingskanaal en de mantelkabel geplaatst. Deze afscherming is een belangrijk onderdeel van de XTRACTO-PAD® en zorgt voor een nauwkeurige temperatuurmeting van de buis.

Aan één uiteinde van de ommantelde kabel worden de uiteinden van de kabels aangesloten en wordt de ommantelde kabel hermetisch afgesloten met een afdichtingsmiddel. De uiteinden van de kabels vormen het platform voor de elektrische aansluiting. Hierop kunnen kabels, steekverbinders of stekkerdozen worden aangesloten.

Sensor ontwerp
De XTRACTO-PAD® is ontworpen als drie primaire componenten. De voorgevormde thermokoppelsensor, het geleidingskanaal en het gepattenteerde hitteschild zijn ontworpen voor elke buis en sensorgrootte.

Door gebruik te maken van deze ontworpen componenten biedt het XTRACTO-PAD® ontwerp nauwkeurige meetresultaten en de mogelijkheid om het thermokoppel te verwijderen.

Gayesco
Tubeskin thermokoppel montage
 • Tubeskin thermokoppel montageXtracto-Pad
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.