Model TC59-V

Tubeskin thermokoppel

V-PAD ®

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de Tubeskin thermokoppel

  • Chemische industrie
  • Oververhitte stoomtoepassingen
  • Raffinaderijen
  • Verwarmingsovens en HR-ketels
  • Warmtewisselaars

Bijzondere eigenschappen van de Tubeskin thermokoppel

  • Technisch blokontwerp
  • Toepassingsgebied van 0 ... 1.260 °C (32 ... 2.300 °F)
  • Flexibele, ommantelde kabel, met mineralen geïsoleerde interne leidingen
  • Mechanisch zeer sterk, schokbestendig

Beschrijving van de Tubeskin thermokoppel

Met de gepatenteerde WIKA V-PAD® kan het oppervlak van een Tubeskin thermokoppel in een verbrandingsoven nauwkeurig worden gemeten. De naam V-PAD® is afgeleid van de vorm van de sensor. Deze is V-vormig en maakt een volledig ingebrande lasverbinding mogelijk tussen de sensor en de Tubeskin thermokoppel.

In de V-PAD® is het flexibele gedeelte van de sensor een met mineralen geïsoleerde kabel (ommantelde kabel). Deze bestaat uit een metalen ommanteling die de geïsoleerde interne leidingen bevat, gecomprimeerd in een keramische verbinding van zeer hoge dichtheid. De interne leidingen zijn gemaakt van thermisch materiaal. Het materiaal van de buitenmantel kan afgestemd op de toepassing worden gekozen.

Aan de ene kant van de ommantelde kabel zijn de interne leidingen aan elkaar gelast en vormen zo een niet-geïsoleerd (geaard) meetpunt. Aan de andere kant van de ommantelde kabel zijn de uiteinden van de leidingen verbonden en is de ommantelde kabel hermetisch afgesloten met een afdichtingsmiddel.

De uiteinden van de leidingen vormen het platform voor de elektrische verbinding. Hier kunnen kabels, insteekconnectoren of stekkerdozen op worden aangesloten.

Sensorontwerp
De Tubeskin thermokoppel is voorzien van een niet-geïsoleerd meetpunt (geaard).

Alleen op deze manier is het mogelijk om ervoor te zorgen dat het temperatuurgevoelige meetpunt zo dicht mogelijk bij het oppervlak van de buis wordt geplaatst. Door de V-PAD® op de Tubeskin thermokoppel te lassen wordt het meetpunt deel van het buisoppervlak en levert nauwkeurige meetresultaten.

Tubeskin thermocouple, model TC59-V
  • Tubeskin thermocouple, model TC59-VV-Pad Installation
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.