Model TC59-R

Tubeskin thermokoppel montage

REFRACTO-PAD ®

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische industrie
  • Oververhitte stoomtoepassingen
  • Raffinaderijen
  • Verwarmingsovens en HR-ketels
  • Warmtewisselaars

Bijzondere eigenschappen

  • Gepatenteerd kneedbaar hitteschild
  • Toepassingsgebieden van 0 ... 1.260 °C (32 ... 2.300 °F)
  • Flexibele mantelkabel, mineraal geïsoleerde interne kabels
  • Hoge mechanische sterkte, schokbestendig

Description

De REFRACTO-PAD® maakt het mogelijk om de meting van een buis in een verbradingsoven nauwkeurig te meten. De REFRACTO-PAD® is een product ontwikkeld door Gayesco International Inc. De expertise, kennis en producten van Gayesco zijn nu onderdeel van WIKA Groep.

De REFRACTO-PAD® sensor hot end is een voorgevormde lasplaat die aan een mineraal geïsoleerde interne draden bevat, samengeperst in een keramische samenstelling met een hoge dichtheid. De interne draden zijn gemaakt van thermomateriaal. Het materiaal van de buitenmantel kan worden aangepast aan de toepassing. Aan een uiteinde van de ommantelde kabel worden de interne draden aan elkaar gelast tot een geïsoleerd (ongeaard) of niet-geïsoleerd (geaard) meetpunt.

Een gepatenteerde afscherming wordt over de lasplaat en de mantelkabel geplaatst. Deze afscherming is een belangrijk onderdeel van de REFRACTO-PAD® en zorgt voor een nauwkeurige temperatuurmeting van de buis.

Aan één uiteinde van de ommantelde kabel worden de uiteinden van de kabels aangesloten en wordt de ommantelde kabel hermetisch afgesloten met een afdichtingsmiddel. De uiteinden van de kabels vormen het platform voor de elektrische aansluiting. Hierop kunnen kabels, steekverbinders of stekkerdozen worden aangesloten.

Sensor ontwerp
De REFRACTO-PAD® is ontworpen als twee primaire componenten. Het voorgevormde laskussen en het gepatenteerde hitteschild zijn ontworpen voor elke buis en sensorformaat. Door gebruik te maken van deze ontworpen componenten levert het REFRACTO-PAD®  ontwerp nauwkeurige meetresultaten.

Gayesco
Tubeskin thermokoppel montage
  • Tubeskin thermokoppel montageRefracto-Pad
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.