Model RLS-5000

Lensvlotterschakelaar

Voor de scheepsbouwindustrie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Scheepsbouw
  • Lenswatermanagement
  • Toepassingen met sterke mechanische belasting
  • Verontreinigde media

Bijzondere eigenschappen

  • Robuuste, roestvrij stalen behuizing ter bescherming tegen mechanische schade
  • Duurzame en bestendige onderzeese kabel
  • Met handmatig testinstrument (optioneel)

Omschrijving

De lensvlotterschakelaar van het model RLS-5000 wordt gebruikt voor het bewaken van grensniveaus in de scheepsbouw (bijv. in lenswatertanks) en industriële toepassingen. De robuuste, roestvrij stalen behuizing en de duurzame, onderzeese kabeluitgang beschermen het vlottersysteem zelfs onder hoge mechanische belasting, bijv. als gevolg van wrakgoed zoals stokken en stukken hout. In de roestvrij stalen behuizing activeert een in de vlotter ingebouwde permanente magneet met zijn magnetische veld het in de buis geïntegreerde potentiaalvrije Reed-contact.

Het activeren van het Reed-contact door de permanente magneet geschiedt contactloos en is dus niet aan slijtage onderhevig. De Reed-schakelfunctie kan vrij gedefinieerd worden als maakcontact, verbreekcontact of wisselcontact. In het geval van onderhoud zorgt het optioneel verkrijgbare testinstrument voor het handmatig activeren van de vlotter door een beweegbare kabelbeugel.

Met zijn geoptimaliseerde mechanische ontwerp en certificering conform de toonaangevende maritieme normen is de RLS-5000 bijzonder geschikt voor langdurig en betrouwbaar gebruik in scheepsbouwtoepassingen.

Lensvlotterschakelaar
 • Lensvlotterschakelaar
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.