Model PG43SA-D

Manometer met scheidingsmembraan, met vlakke procesaansluiting

Voor steriele toepassingen, met geïntegreerde scheidingsmembraanbewaking, NS

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Hygiënische drukmeting voor de farmaceutische en biotechnologische industrieën
  • Mechanische drukweergave op pijpleidingen, fermentoren, bioreactoren en vaten
  • Drukweergave tijdens verwerking en transport van hoogwaardige en kritische media
  • Geschikt voor de productie van actieve farmaceutische werkstoffen (active pharmaceutical ingredients, API)
  • Voor gassen, damp, vloeibare, pasteuze, poederachtige en stollende media

Bijzondere eigenschappen

  • Geïntegreerde scheidingsmembraanbewaking met statusweergave (patent, eigendomsrecht, bijv. DE102016005568)
  • Twee barrières voor veilige scheiding van het proces van de atmosfeer
  • Mechanische drukoverdracht zonder transmissievloeistof
  • Geheel geschikt voor autoclaaf, geschikt voor CIP en SIP


Omschrijving

Het model PG43SA-D manometer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen in de farmaceutische en biotechnologische industrieën. Door de gepatenteerde scheidingsmembraanbewaking is de kans op een niet-waargenomen scheuring van het membraan uitgesloten, omdat er onmiddellijk een rode waarschuwingspunt op de wijzerplaat verschijnt. Is de punt op de wijzerplaat wit, dan is het drukelement intact en is kostenintensief onderhoud op het meetpunt onnodig.

In het geval van een membraanscheuring zorgt een tweede barrière in het instrument ervoor dat omgeving en proces betrouwbaar worden gescheiden.

De manometer met scheidingsmembraan draagt de druk puur mechanisch en zonder transmissievloeistof over van het proces- naar het drukelement. Door hun dikte zijn de membraanelementen zeer robuust en beschikken zij over een hoge overdrukbeveiliging, waardoor zij voor een veilige drukmeting zonder kans op besmetting zorgen.

Het gelijkliggend gelaste membraanelement zorgt samen met de aseptische procesaansluitingen voor een procesaansluiting zonder dode hoeken. Het onafhankelijke drukdisplay dat geen externe voeding nodig heeft vindt zijn toepassing in de verwerking en het transport van hoogwaardige en kritische media, bijvoorbeeld op draagbare tanks.

De PG43SA-D in hygiënisch ontwerp kan worden gebruikt voor CIP (cleaning in place) en SIP (sterilisation in place) en in afspoelzones, of kan helemaal in een autoclaaf worden gesteriliseerd. Het meetinstrument kan dus betrouwbaar en efficiënt worden schoongemaakt. Het model PG43SA-D voldoet aan de 3-A hygiënenorm en is gecertificeerd conform EHEDG.

Vele 3.1 en 2.2 certificaten zijn beschikbaar voor GMP-conforme documentatie, zoals een materiaalcertificaat of de lijst met individueel gemeten waarden.

Met statusweergave voor bewaking van het membraanelement

Safe pressure measurement in sanitary applications | Diaphragm pressure gauges in hygienic design

  • Met statusweergave voor bewaking van het membraanelementAchteraanzichtSafe pressure measurement in sanitary applications | Diaphragm pressure gauges in hygienic design
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.